Hotel Park***
Jan 18,2019 00:00 by Flamenco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elhelyezkedés: Hotel Park - Budva

 

Budva Montenegró egyik legnagyobb és legrégebbi tengerparti városa (kb. 2600 éves), így az egyik leglátogatottabb nyaralóhely is egyben - színvonalas üdülőhelynek számít. Éghajlata mediterrán, lakossága kb. tíz ezer fő. Európa-szerte az Adria mindig nyüzsgő városaként emlegetik, értékéhez hozzájárul az Óváros is, amit közel tíz éven át rekonstruáltak a múlt században. Rengeteg fiatal jön ide nyaralni, hiszen pezsgő éjjeli élet, gyönyörű természeti kincsek és kulturális élmények jellemzik.

Fekvés

A hotel strandja apró kavicsos. A hotel előtti strandon nyugágy és napernyő is bérelhető, térítés ellenében. A hotel udvarában sajnos már nincsenek napágyak, mert a városvezetőség megtiltotta a szállodának.

Szállás

Budva déli részén, az óvárostól kb. 1,5 km-re, a Slovenska Plaza üdülőtelep mellett helyezkedik el, a tengerparttól csak egy mediterrán növényzetű saját kis parkja választja el. A szálloda néhány éve lett teljesen felújítva. Akár a tengerparti sétányon, akár a bazársoron tesszük meg ezt a fél órás sétát, mindenféleképpen kellemes időtöltés.

Felszereltség

A szobák 2-3 ágyasak, minden szoba klímával felszerelt, melyek használatát az ár tartalmazza. Ezen kívül kis hűtő, Tv, wi-fi áll a vendégek rendelkezésére. A hotelben 2 féle szobatípus található. A hegyre néző szobák kis erkéllyel (70 cm széles) rendelkeznek. A tenger felőli szobák nagyobb erkéllyel és ülőgarnitúrával ellátottak.

Előnyök és hátrányok

0-24 órás recepció. A hotel saját parkolóval rendelkezik. Lift nincs a szállodában.

Tipp

A legjelentősebb történelmi látványosságok a fallal körülvett óvárosban vannak. A környező településéken több kolostor is van, valamint érdemes kirándulóhely a Szent Miklós névre névre keresztelt sziget. A környező strandok összesen 38 km hosszúak. Az éjszakai klubok nagy része hajnali 5-ig nyitva tart, az éttermek és kávézók éjfélig, ill. hajnali egyig. Az üzletek az év folyamán este 9-ig, ám a nyári szezon alatt éjfélig várják a vásárlókat.

Ellátás

Félpanzió

 

 

hotelpark1_400 

kert1_400 

hotelpark2_400

hotelpark3_400

hotepark4_400 

etterem1_400

szoba minta: 

hoteparksoba_400 

soba5_400 

szoba2_400_04

soba6_400

szoba4_400

 

További részletekről, árakról érdeklődjön irodánkban! 
TEL: 52/538-333

06-30-531-12-55