Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Virozi apartmanház

írta on

image

 

 

virozi_k_400 

virozi_szoba_400

virfozi_studio_400 

virozi_konyha2_400

virozi_konyha_400 

virozi_fsz_400 

 

A mediterrán stílusú apartmanház Sarti Village homokos-aprókavicsos tengerpartjától 30 méterre, az óvárosi rész központjától 600 méterre helyezkedik el. Vásárlási, étkezési lehetőségek a közvetlen közelben találhatók.


Szolgáltatások

  • Parkolás az utcán, az apartman előtt, illetve mellett lehetséges. WIFI ingyenesen áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanházat ajánljuk időseknek is, mivel minden elérhető távolságra található, és azoknak is, akik nyugodt, csendes pihenésre vágynak. Az apartmanházban csak 4 éves kor feletti utasokat fogadnak.

Elhelyezés

  • 2 ágyas stúdiók: az egyszerűen, és praktikusan berendezett, oldalról tengerre néző, emeleti stúdiókban a konyhasarok, valamint a hálórész azonos légtérben kapott helyet.
  • A 2-3 ágyas stúdiók az utcára néznek, a 3. fő (12 év alatti gyermek) részére kinyitható fotelágy áll rendelkezésre. A stúdiókban légkondicionáló (felár a helyszínen fizetendő, 35 EUR/készülék/hét), SAT-tévé, a legszükségesebb alapeszközökkel felszerelt konyhasarok, zuhanyzós fürdőszoba, műanyag kerti bútorokkal berendezett erkély található. Törölköző nem tartozik az apartman felszereltségéhez.

Ellátás

  • Önellátás. (Vacsora ill. félpanzió felár ellenében kérhető.) 

 

Autóbusszal foglalható, budapesti felszállással

 

A szabad helyekről, árakról információ: 

52/538-333

06-30-5311255


1152 olvasás