Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Vincci Djerba Resort****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 vincci_hall_400

vincci_med_400 

vincci_med32_400 

vincci_ms_400 

vincci_szoba_400 

vincci_ett_400 

vincci_gy_400 

 

FEKVÉS

A 6 hektáros pálmaligetben fekvő négycsillagos Vincci Djerba Resort szálloda Djerba sziget legélénkebb üdülőövezetében, Sidi Bakour-ban található, 400 méterre a privát tengerpartjától. A szálloda 3 km-re helyezkedik el Midoun városától, 15 km-re Houmt Souk-tól és 25 km-re a djerbai repülőtértől (kb. 30 perc transzfer időre).

ELHELYEZÉS

A két szárnyból álló épületegyüttes 1 központi és 2 kültéri blokkból áll, melyek lifttel vannak felszerelve.

A 416 légkondicionált szoba mindegyike fürdőszoba/WC-vel, telefonnal, szatellit Tv-vel, hajszárítóval, térítés ellenében mini bárral, és bérelhető széffel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt.

A szálloda kétágyas, háromágyas, családi szobával és 2 junior lakosztállyal rendelkezik.

A szobák medencére, kertre vagy oázisra nézőek.

ÉTEL ÉS ITAL

Az all inclusive ellátás keretén belül 2 étterem és 4 bár áll a vendégek rendelkezésre svédasztalos és a’la carte választékkal: reggeli 07:00–10:00, késői reggeli 10:00–11:00, ebéd 12:30–14:00, vacsora 19:00–21:30 büférendszerben.

Napközben szendvicsek, pizzák, saláták, tészták, üdítők fogyasztására van lehetőség.

A szállodában mór kávézó és diszkó is található.

A medence-, és a tengerpart melletti bárban alkoholos és alkoholmentes italokat, koktélokat, forró italokat és gyümölcsleveket fogyaszthatnak a vendégek.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy külső édesvizű medence gyermekrésszel és egy belső medence található a szállodában. Számtalan szabadidős lehetőséget kínál, melyek többsége térítés ellenében vehető igénybe: teniszpálya, íjászat, tollaslabda, mini golf, asztalitenisz, fitneszterem.

Nappali és esti szórakoztató programok, diszkó, mini klub (4-12 éves korig).

EGYÉB INFORMÁCIÓ

A szálloda modern balneoterápiás centerrel rendelkezik: szauna, hammam, hidromasszázs, különböző masszázsok, szépségszalon várják a vendégeket, melyet térítés ellenében tudnak igénybe venni. A hotel külön terme (800 m2) ideális bankettek, konferenciák lebonyolítására. A recepciónál pénzváltó és bankautomata működik, valamint üzletek, autóbérlés, privát parkoló, mosoda vehető igénybe. A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők ingyen állnak vendégeink rendelkezésére.

 

Az árakról és a szabad helyekről információ:

52/538-333

06-30-5311255


400 olvasás