Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Vasso Apartman

írta on

image

 

 

Laganas csendesebb részén található rendkívül népszerű, tiszta apartmanház, a homokos tengerparttól kb. 400 m-re.

 

Fekvése: Laganas, Zakynthos fővárosától ~10 km-re, a sziget déli részén található, hosszú, homokos stranddal rendelkező mozgalmas, pezsgő életű üdülőváros, számtalan tavernával, bárral, étteremmel és diszkóval. A sziget egyik leghosszabb egybefüggő homokos tengerpartján a vízi sportok széles választéka áll rendelkezésre. Laganas csendesebb részén található rendkívül népszerű, vendégszerető és gondoskodó görög tulajdonos által üzemeltetett, árnyékos kiskerttel rendelkező, tiszta apartmanház, a homokos tengerparttól kb. 400 m-re, Laganas központjától pedig kb. 800 m-re épült. A közelben szupermarket, tavernák, bárok, üzletek és motorkölcsönző is található. A menetrend szerinti buszjárat megállója pár perc sétányira.

Szobák: Minden stúdió (1-2 fős) egyhálószobás, praktikusan, fabútorokkal berendezett, fürdőszoba tusolóval, kis konyharésszel (főzőlap, mosogató, edények) és hűtővel felszerelt. A szobához erkély vagy terasz tartozik, kertre vagy utcára néző kilátással. Felár ellenében légkondicionálás és széf a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások: takarítás (heti 2x), ágynemű- és törülköző, térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás (napkollektorból), internetezési lehetőség (ingyenes wifi, változó jelerősséggel). Parkolni a ház előtti utcákon lehet.

Sport és szórakozás: árnyékos dús növényzetű kis kert, különböző mediterrán virágok, színes edényekben biztosítják a nyaralás kellemes görög hangulatát és légkörét. A vendégek, a szomszédos Sorrento Stúdiók medencéjét fogyasztás ellenében használhatják. A strandon vízisport-lehetőségek, Laganas központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található.

Étkezés: önellátás. Főzési lehetőség a konyhával rendelkező szobákban (evőeszközök, edények).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.


02vassostudioklaganas_400

03vassostudioklaganas_400

04vassostudioklaganas_400

05vassostudioklaganas_400

06vassostudioklaganas_400

08vassostudioklaganas_400 

09vassostudioklaganas_400 

07vassostudioklaganas_400 

10vassostudioklaganas_400

12vassostudioklaganas_400 

vassoapp._400

görög idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő 0,50 EUR- 1 EUR / szoba / nap. 

 

Aktuális árakról, időpontokról érdeklődjön irodánkban! 

TEL.: 52/538-333 

06-30-531-12-55 

 


51 olvasás