Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Tenerife: Spring Hotel Bitacora****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

Leírás

A kimondottan gyermekes, családos vendégek fogadására tervezett 4*-os hotel a lehető legjobb választás azon vendégek részére, akik családi nyaralásukat egy színvonalas hotelben szeretnék eltölteni Playa de las Americas szívében.

Fekvés

Tenerife déli részén Playa de las Americas egyik legkiemelkedőbb részén, a bárokhoz, éttermekhez, üzletekhez közel, a homokos strandtól rövid sétatávolságra, egy csendes kis utcában található.

Szállás

A teljesen felújított 8 emelet magas hotelépületben 314 szoba áll vendégei rendelkezésére, melyből 16 szoba összenyitható, 24 szoba pedig franciaággyal rendelkezik. Az épületben található 4 lift garancia arra, hogy sokat egyetlen vendégnek sem kell várnia, míg feljut a szobájába. 2 nagyméretű édesvízi medencéjéből az egyik télen fűtött. A gyermekek részére kialakított nagy területű sekély vizű “Nenelandia” medencerész csúszdával rendelkezik. Napágyak, napernyők és matracok ingyenesen, strand törülközők kaució ellenében állnak a vendégek rendelkezésére. A hotel recepcióján ingyenes wifi szolgáltatás vehető igénybe. A vendégek kényelmét szolgálja továbbá a fodrászat, borbély üzlet, szobaszervíz reggel 7 órától éjfélig, valamint a mosodai szolgáltatás.
Helyi besorolás: 4*


Elhelyezés:
Standard szoba: Komplett fürdőszoba hajszárítóval valamint ajándék piperetermékek érkezéskor. Terasz vagy erkély, telefon, légkondicionálás, mini bár (térítés ellenében), zenecsatorna, műholdas TV, bérelhető széf,
Medencére néző szoba: Komplett fürdőszoba hajszárítóval valamint ajándék piperetermékek érkezéskor. Medencére néző terasz, telefon, légkondicionálás, mini bár (térítés ellenében), zenecsatorna, műholdas TV, biztosított széf, fürdőköpeny, törölközők a medencéhez, valamint egy üdvözlő ajándék érkezéskor (1 üveg habzó bor) Ellátás: Félpanziós vagy All iclusive ellátás. A svédasztalos kínálatot biztosító központi étterem, vegetáriánus ételeket is beleértve, változatos büfé választékkal, grill látványkonyhával és specialitásokkal várja a vendégeit. A „La Palapa” medence-bár a kertben snack és a la carte kínálattal várja vendégeit.

Sport és szórakozás

Bárok: A minden igényt kielégítő Botanical Lounge, melett további 2 bár gondoskodik a gondtalan kikapcsolódásra vágyó vendégeiről.
Öltözet: Uraknak vacsorához kötelező a hosszú nadrág és zárt cipő. Rövidnadrág csak július 15. és szeptember 15. között engedélyezett, de ezen időszakban sem ajánlott a szandál, a fürdőruha, a trikó illetve a sportmez.
Sport: Tenisz, mini golf, petanque, asztali tenisz, billiárd, aerobic, röplabda.
Szórakozás: A hatalmas területen elfekvő Springlyword elnevezésű gyermekjátszó mellett különféle fakultatív programok, játékok, sporttevékenységek szórakoztatják a gyermekeket. Míg nemzetközi táncbemutatók, élő zene és diszkó gondoskodik a felnőttek szórakozásáról.

Ellátás

Félpanzió
All Inclusive


uduleskanariszigetektenerifeplayadelasamericasspringhotelbitacora13_400

utakkanariszigetektenerifeplayadelasamericasspringhotelbitacora8_400

nyaralasallinclusivetenerifeplayadelasamericasspringhotelbitacora10_400

utaktenerifeplayadelasamericasspringhotelbitacora6_400

nyaralasallinclusivetenerifeplayadelasamericasspringhotelbitacora9_400

 

Aktuális helyekről, árakról érdeklődjön irodánkban !

Tel.: 52/538-333

06-30-531-12-55

 

 

 


326 olvasás