Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Tenerife: H10 Costa Adeje Palace****

írta on

image

 

 

Leírás

A gyönyörű trópusi kerttel rendelkező, exkluzív fekvésű, elegáns szálloda remek választás a kényelmet, pihenést és szép környezetet kedvelő igényes utasok számára.

Fekvés

Tenerife déli részén Costa Adeje határában fekszik, közvetlenül a tengerparton és a parti sétánynál, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a La Enramada öbölre. Homokos/kavicsos strand a szálloda mellett.

Szállás

A mediterrán hangulatú, színvonalas, több épületből álló komplexumban összesen 467 szoba található. Rendelkezésre áll világos hall recepcióval és ülőgarnitúrával, liftek, internetsarok (térítés ellenében), játékszoba, butik és fodrászat. A hatalmas, gondozott, pálmákkal övezett kertben 3 édesvizű úszómedence,1 gyermekmedence, pezsgőfürdő, napozóterasz napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel valamint pool-/snack-bár és chill-out bár. Térítés ellenében: belső medence és Jacuzzi valamint mosodai szolgáltatás. Ingyenes buszjárat Playa De Las Americas városába. Késői check-out 18.00 óráig (a helyek függvényében).


Elhelyezés:


- Standard szoba: Az ízlésesen berendezett szobákban telefon, SAT-TV, minibár (térítés ellenében), bérelhető széf, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, bidé és oldalról tengerre néző, bútorozott balkon vagy terasz.
- Óceánra néző szoba: Óceánra néző szobák. A szobákban telefon, SAT-TV, minibár (térítés ellenében), bérelhető széf, légkondicionálás, hajszárító, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, bidé.
A kétágyas szobák csak egy pótággyal foglalhatók, további bébi ágy foglalása sem lehetséges.
Ellátás: Reggeli, félpanzió vagy All Inclusive ellátás.
Minden étkezés büférendszerben. Látványkonyha. All inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok a főétkezésekhez illetve 11.00 és 24.00 óra között a különböző bárokban az All Inclusive itallap szerint. Snack-ételek a medence-bárban 11.00 és 17.00 óra között. Heti 1x a vacsorát a vendégek az a’la carte-étteremben is elfogyaszthatják (előzetes foglalás szükséges). Italszerviz az éttermekben és a bárokban.

Sport és szórakozás

Bárok: La Choza bár mellett három különféle bár szórakoztatja vendégeit: az Adeje Piano Bar, a Chill-Out Terrace, és a Teide Bár.
Sport: Minigolf, fitneszterem, boccia, sakk és asztalitenisz. Térítés ellenében: tenisz és biliárd. Valamint (belépés 16 éves kortól): fedett medence, pezsgőfürdő, szauna, törökfürdő, masszázs.
Szórakozás: Animációs és szórakoztató programok, esténként alkalmanként élőzene, heti 1-2x show-műsor, és diszkó éjfélig.

Ellátás

Félpanzió
All Inclusive


utakkanariszigetektenerifecostaadejeh10costaadejepalace3_400

utazasiirodatenerifecostaadejeh10costaadejepalace1_400 

utazasiajanlatoktenerifecostaadejeh10costaadejepalace9_400

utazasoktenerifecostaadejeh10costaadejepalace5_400

utazasrepuloveltenerifecostaadejeh10costaadejepalace6_400

 

Aktuális helyekről, árakról érdeklődjön irodánkban!

Tel.: 52/538-333

06-30-531-12-55

 

 

 

 


349 olvasás