Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Sunrise Crystal Bay 5*

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A luxus és a természet adta szépség találkozása! A szálloda modern építészeti stílusával és a benne rejlő kifinomult dekorációjával elegáns hangulatot áraszt. A hotel közvetlenül egy privát lagúna mellett fekszik, amit egy csodálatos kert ölel át. Jöjjön és élje át Ön is a Sunrise Crystal Bay nyújtotta élményt!

 

Fekvése: A szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, a nemzetközi repülőtértől kb. 15 km-re, míg Hurghada központjától kb. 20 km-re. A hotel közelében üzletek és egy bevásárlóközpont található.

Szobák: A szálloda 252 szobával és 112 lakosztállyal rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, WiFi csatlakozási lehetőséggel (térítés ellenében), mini bárral, széffel valamint tea-és kávékészítéshez szükséges eszközökkel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

(A további szobakategóriák kiválasztása a foglalás során megjelenő szobatípus menüpont alatt elérhető.)

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, spa és wellness szolgáltatások (szauna, gőzfürdő, jakuzzi, törökfürdő, masszázs, különféle kezelések), szépségszalon, fitneszterem, aerobic, strandröplabda, vízi aerobic, vízilabda, focipálya, teniszpálya, asztalitenisz, darts, boccia, biliárd, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség, orvosi ügyelet, esti show műsorok, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All Inclusive.

A weboldalon szereplő szobaképek illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!

1203_4fc23586_400

1203_8db48e5b_400
 
1203_26f2b930_400

sentido_crystal_bay_medence02_400

sentido_crystal_bay_szoba_400

 

sentido_crysatl_bay_etterem_400

 

Aktuális árakról, foglalható időpontokról érdeklődjön irodánkban!

Tel.: 52/538-333

06-30-531-12-55

 


 


765 olvasás