Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Soreda Hotel****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen kedvelt, közelmúltban felújított szálloda, Qawra tengerparti sétányától és a sziklás, betonozott parttól háromszázötven méterre, csendes városi környezetben található. A közelmúltban kialakított durvahomokkal feltöltött strand rövid sétával (kb.1 km) elérhető. 

 

Fekvése: igen kedvelt, közelmúltban felújított több épületszárnyból (4) álló szálloda, Qawra tengerparti sétányától és a sziklás, betonozott parttól háromszázötven méterre, csendes városi lakókörnyezetben található. A mesterségesen kialakított durvahomokkal feltöltött strand rövid sétával (kb.1 km) elérhető. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját, az egyik legnépszerűbb homokos strand a Mellieha Bay-en a 223-as busszal érhető el.

Szobák: minden standard szoba praktikusan berendezett, egy hálószobás, fürdőszobával, légkondicionálóval, hajszárítóval, tv-vel, vízforralóval (kávé és teakészítési lehetőség), hűtővel és telefonnal felszerelt. A családi szobák berendezése a standard szobákkal azonos, azonban nagyobb alapterületűek, egy hálószobával és nappalival rendelkeznek.

A szobákhoz erkély vagy balkon tartozik, belső udvari, utcai vagy medencére néző kilátással. Széf, térítés ellenében bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, kávézó, bár, medencebár, olvasószoba, internetezési kávézó (Wi-Fi térítéses kb. 6 euró/nap), parkoló, kerékpárkölcsönző.

Sport és Szórakozás: több medence (egyik a belső udvaron, a másik a tetőteraszon kialakítva), gyerekmedence, a medencék körüli napozóteraszon a nyugágyak és napernyők térítésmentesen használhatók, fedett medence, játékterem. Térítés ellenében: pezsgőfürdő, szauna, wellness stúdió, masszázs, biliárd, jól felszerelt edzőterem. Esténként szórakoztató, zenés estek.

Étkezés: félpanzió, büfé jellegű reggelivel és büfévacsorával. Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható. Az all inclusive ellátás tartalmazza: büféreggeli (07:30-10:00), ebéd (12:30-14:00) és vacsora (18:30-21:00), snack ételek, délutáni tea és sütemény, korlátlan italfogyasztás a szálloda által megjelölt italokra 11–23 óra között (helyi italok), ingyenes edzőterem, szauna és pezsgőfürdő használat.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

 

soredahotelmaltast.paulsbay2_400

soredahotelmaltast.paulsbay_400 

sordeahotelrecepcio_400

sordeahotelbels337_400.

san_pawl_hotel_st_pauls_bay_etterem_400

medence_400_02

8676l_400

bnraboutqawra_400

soredahotelstandardszoba_400

soredahotelszobapelda3_400 

 

Aktuális helyekről, részvételi díjakról érdeklődjön irodánkban!

Tel: 52/538-333

06-30-531-12-55

 


399 olvasás