Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Belek: Selectum Luxury Resort*****

írta on

image

 

 

Repülőtértől való távolság: 27 km

Legközelebbi város: Belek (4 km)

Tengerpart: homokos

Tengerparttól való távolság: közvetlen tengerparti

Utolsó felújítás: 2018

Gyermekkedvezmény: 12.99

 

Vélemény: 

A 2017-ben nyílt szálloda anyacégünk saját tulajdona, exkluzív 5 csillagos kategóriának megfelelő, igényes szálloda, szép kerttel, aquaparkkal felnőttek és gyerekek számára.

Alapinformációk: 

A szálloda kb. 27 kilométerre található az antalyai repülőtértől és kb. 4 kilométerre Belek központjától. A szálloda közvetlenül a homokos tengerparton fekszik, melyhez egy stég is tartozik, és közel 400 szobával várja vendégeit. A hatalmas területtel rendelkező szálloda több medencének, gyermekmedencének, aquaparknak és különböző sportolási lehetőségeknek ad helyet. A napközbeni és az esti animációs- és sportprogramokról a szálloda animátor csapata gondoskodik. Esténként élő zene és profi előadóművészek szórakoztatják a vendégeket. Az ízek szerelmesinek lehetősége nyílik megkóstolni mind a török, mind a nemzetközi konyha specialitásait a főétteremben és az a’la carte éttermekben. A kicsiket és a kicsit nagyobbakat a szálloda mini klubja – Puppy’s World Selecto Kids Club – és animátor csapata egész napos színes programokkal várja. A nászutasokat meglepetések várják. A Selectum Luxury Resort egy prémium kategóriájú szálloda, melyet az igazi luxust kedvelőknek ajánljuk.

Elhelyezkedés:

Belek központjától 4 kilométerre, Antalya belvárosától 35 kilométerre, az antalyai repülőtértől 27 kilométerre található.

Tengerpart: 

A szálloda tengerpartja homokos. A napernyők, a napozóágyak és a matracok használata a medencénél és a tengerparton is ingyenes. A saját tengerparthoz stég is tartozik. A tengerparton strandszervíz van, illetve az Aréna bárból való fogyasztás ingyenes és 10-24 óra között elérhető.

Ellátás:

Ultra all inclusive ellátás, amely 0-24 órában vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi és a családi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni snack, gözleme, tea, kávé, sütemény és fagylalt a meghatározott időpontokban és a kijelölt helyeken.

A bárokban és a főétkezéseknél a helyi és bizonyos import alkoholmentes és alkoholos italok fogyasztása ingyenes. Az ultra all inclusive koncepcióba nem tartozó import alkoholos italok (prémium pezsgők, borok, whiskeyk, konyakok, likőrök stb.) és a borospince kínálatából a borkülönlegességek térítés ellenében fogyaszthatók.

Az a’la carte éttermekben a fogyasztás ingyenes. A hal, a steak és az olasz a’la carte éttermekbe előzetes asztalfoglalás szükséges, a sushi a’la carte étterem előzetes asztalfoglalás nélkül vehető igénybe. A nemzetközi ’Select’ a’la carte étterem a főétterem nyitvatartási idején kívül üzemel, asztalfoglalás nélkül vehető igénybe.

A minibár üdítőitalokat, ásványvizet, gyümölcslevet, bort, sört, csokoládét, chipset, sós mogyorót, haribot és rágógumit tartalmaz, minden nap töltik és a fogyasztásuk ingyenes.

Szoba felszereltsége: 

●Luxury szoba (45-62 m2 / 1-3 fő részére): tájra/oldalról tengerre/tengerre néző, központi légkondicionáló, erkély vagy terasz, minibár, széf, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, hajszárító, köntös, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat, 4 db szoba mozgáskorlátozottaknak kialakítva

● Deluxe szoba (70-75 m2 / 1-3 fő részére): tájra/tengerre néző, központi légkondicionáló, erkély vagy terasz, minibár, széf, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, hajszárító, köntös, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat

● Superior szoba (75-85 m2 / 1-3 fő részére): tájra/tengerre néző, központi légkondicionáló, erkély vagy terasz jakuzzival, minibár, széf, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, hajszárító, köntös, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat

● Családi szoba (37-43 m2 / 2+2 fő részére): tájra/medencére néző, tolóajtóval elválasztott 2 helyiséges, egyénileg szabályozható légkondicionáló, erkély vagy terasz, minibár, széf, fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, köntös, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat

● Suite szoba (124 m2 / 1-3 fő részére): tájra/tengerre néző, 2 hálószoba, központi légkondicionáló, erkély vagy terasz, minibár, széf, fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, hajszárító, köntös, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, Schiller Espresso kávéfőző, wifi internetkapcsolat

Szolgáltatások:

● 24 órás szobaszervíz

● Wifi internetkapcsolat a szálloda egész területén

● Napernyők, napágyak és matracok a medencéknél és a tengerparton

● Tengerparti pavillonok

● Mosoda és ruhatisztítás

● Üzletek

● Orvosi ügyelet

Sport és szórakozás:

● Aquapark 6 felnőtt csúszdával

● 3 kültéri medence

● 1 gyermekmedence 8 csúszdával

● 2 beltéri medence: felnőtt, gyermek (téli időszakban fűtött)

● ,,Thalasso” tengervizes relax medence (téli időszakban fűtött)

● Fitnesz terem

● Nappali és esti animációs programok

● Esti műsor és élőzene

● Kalandpark

● Aerobik (pilates, step, jóga, kangoo, vízi torna)

● Darts, boccia

● Strandröplabda

● Kosárlabda

● Futball pálya

● Teniszpálya (12 db)

● Teniszpálya megvilágítása, teniszórák és teniszütő

● Biliárd

● Asztalitenisz

● Játékterem

● Bowling

● Mozi

● Diszkó

● Vízi sporteszközök a parton (banán, jetski, parasailing stb)

Wellness:

● Török fürdő (hamam)

● Bio és finn szauna

● Gőzfürdő

● Jakuzzi

● Törökfürdőben peeling (bőrradírozás)

● Masszázs és szépségkezelések

● Fodrász

Gyerekeknek: 

● Mini klub (4-12 éveseknek)

● Gyermek animációs programok

● Játszószoba

● Játszótér

● Gyermek mozi és színház

●Vidámpark

● Babakocsi, gyermek bicikli

● Alvószoba

selectumluxuryresortbelekgeneral007_400
 
selectumluxuryresortbelekgeneral0028_400
 
selectumluxuryresortbelekgeneral0030_400
 
selectumluxuryresortbelekgeneral0032_400
 
selectumluxuryresortbelekgeneral0024_400 
 
selectumluxuryresortbelekgeneral0013_400
 
selectumluxuryresortbelekgeneral0031_400
 
selectumluxuryresortbelekgeneral0020_400

selectumluxuryresortbelekgeneral0043_400
 
selectumluxuryresortbelekgeneral0016_400 
 
selectumluxuryresortbelekgeneral0027_400
 
selectumluxuryresortbelekgeneral009_400 
 
selectumluxuryresortbelekgeneral58410_400
 
 
 

Aktuális árakról, időpontokról érdeklődjön irodánkban! 

Tel.: 52/538-333 

06-30-531-12-55 

 
 

467 olvasás