Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Regency Plaza Aqua Park*****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elhelyezkedés: A gyönyörű komplexum a festői Nabq-öbölben helyezkedik el, közvetlenül a kiterjedt homokos tengerparton, offshore korallzátonyokkal (fürdési cipő ajánlott). A népszerű Na'ama-öböl, ahol számos üzlet található, kb. 20 percre van (napi 1 x transzfer).

Szolgáltatások: Ez az exkluzív szálloda 778 szobával rendelkezik. A kényelmes szolgáltatások közé tartozik az elegáns lobby, recepcióval, Wi-Fi a hallban (díj ellenében), 5 a la carte étterem (pizzéria, halétel étterem, indiai, keleti, nemzetközi konyha), valamint svédasztalos fő étterem, különféle bárok, szabadtéri Diszkó, amfiteátrum, shisha kávézó, sportcsarnok, kis üzletek és egy wellness-részleg.


A gyönyörű, nagylelkűen kialakított kertben a nagy medence, ahol felnőtteknek és gyermekeknek szóló aqua park található (11 dia). Napozóágyak, napozóágyak és törülközők állnak rendelkezésre a napozóteraszokon a medencék körül, szintén a strandon.

Szobák: A szobák (DR/SR) kényelmesen berendezettek, fürdőszobával, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, telefonnal, széffel, műholdas TV-vel, hűtőszekrénnyel, erkéllyel vagy terasszal a kertben. A deluxe szobákban medence vagy tengerre néző kilátás (DZX/EZX) található. A családi szobák (DZF) ugyanazok, de kb. 56 m2-rel nagyobbak. Az egyágyas szobák kétszemélyes ággyal felszereltek.

Sport: 1 teniszpálya, aquapark, strandröplabda, vízi játékok, asztalitenisz, fitnesz; este animáció.
Illeték ellenében: gyógykezelések, gőzfürdő, szauna, pezsgőfürdő, masszázs, szépségápolási kezelések, búváriskola, egészségklub, biliárd.

Gyermekek:
Aquapark, 4-12 éves gyermekek számára kialakított mini klub, játszótér, gyermekek szórakoztatása, külön gyermekmedence.

All inclusive:
reggeli, ebéd és vacsora (svédasztalos), snack a nap folyamán, kávézó/teásküszöb a főmedence mellett, helyi alkoholtartalmú és alkoholmentes italok 24 óra (ebéd és vacsora az éttermekben, nem az À la carte éttermek). Illeték ellenében: kávék, friss gyümölcslevek. Egyéb szolgáltatások a helyszínen felár ellenében vehetők igénybe. Az all-inclusive karkötő viselése kötelező.

Megjegyzés:
Egyiptomban kötelező vízumkötelezettség szükséges.

 

8020560

8020572

2850544

8020563

8020569

8020566 

2850541 

 

Bővebb információ: 

52/538-333 

06-30-531-12-55 

 

 

 


983 olvasás