Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Paradise Bay Hotel****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

paradisebay2_400

paradisebay3_400

paradisebay4_400

paradisebay5_400

paradisebay6_400

paradisebay7_400

paradisebay8_400

paradisebay9_400

 

 

Fekvése: a sziget észak-keleti csücskén, Marfa és Cirkewwa térségében a kristálytiszta tenger ölelésében található ez a régebbi építésű, közvetlen a tengerparti fekvésű, 217 szobás közkedvelt szálloda, kilátással Gozó és Cominó szigetére. A szálloda mellett kikötõ található folyamatos kompközlekedéssel a testvérszigetre Gozóra, illetve kishajójáratokkal Cominóra. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját. A legközelebbi város Mellieha, a szállodától 7km-re van.

Szobák: minden szoba egy hálószobás, praktikusan berendezett, fürdőszobás, légkondicionált, hajszárítóval, tv-vel, vízforralóval (tea és kávéfőzési lehetőség), és telefonnal felszereltek. A szobákhoz erkély vagy balkon tartozik belső udvarra vagy útra néző, illetve tengerre néző vagy öbölre néző kilátással. Szobaszéf és minibár térítés ellenében. A lakosztályok (kb.31 m2) hasonlóan felszereltek, egy hálószobásak (franciaágy, kanapé) berendezésük elegánsabb és a lakosztályokhoz tengerre néző erkély is tartozik.

Szolgáltatások: több étterem, pizzéria, kávézó, több bár, játékterem (asztalitenisz), ajándéküzlet és minimarket, fodrászszalon, konferenciaterem, huszonnégy órás szobaszerviz, internetezési lehetőség (Wi-Fi térítéses kb. 3 euró/óra).

Sport és Szórakozás: több medence (tengervizes), fedett fűtött medence (szezonális nyitva tartás), gyermekmedence, nagy napozóteraszon a nyugágyak és napernyők térítés nélkül használhatók, strand törülköző szerviz (depozit ellenében), privát homokos strand amelyet alagút köt össze a szállodával, gyermekjátszótér, edzőszoba. Térítés ellenében pezsgőfürdő, szauna, teniszpálya, játékgépek, biliárd. Mindössze pár percre található Paradise Bay (a sziget egyik legszebb homokos strandja). Rendszeres vízitaxik közlekednek a Cominó-i kék lagúna csodálatos strandjához (10 perc hajóút kb. 10 euró/fõ). A szálloda saját búvárklubbal is rendelkezik. Esténként szórakoztató műsorok, élő zene stb.

Étkezés: Büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió+ büfé vacsorával illetve teljes panzió+ (ebéddel) ellátás foglalható. (+) a főétkezések alatt térítésmentes az italfogyasztás (sör, bor, üdítőitalok, ásványvíz).

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy vagy két gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon.

 

A szabad helyekről és árakról információ:

52/538-333

06-30-5311255


462 olvasás