Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Kelet-Kréta: Paloma Garden Hotel***

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fekvése:

Stalis, Herakliontól 30 km-re, keletre található vidám, közkedvelt üdülőhely, festői környezetben fekszik. A hamisítatlan görög hangulatú mozgalmas nyaralóhelyen, sok bevásárlási és szórakozási lehetőség található, végtelenül hosszú sétálóutcával. A városka homokos tengerpartja tiszta és gondozott, lassan mélyülő. Több épületből álló, pálmafás gondozott kerttel rendelkező ötvenszobás, népszerű szálloda, a város szélén, főút mellett, a tengerparti sétánytól kb. 150 méterre található.

A sziklás, kavicsos part pár percnyire, a lassan mélyülő homokos strand és a város főutcája a szállodától kb. 350 méterre, rövid sétatávolságnyira fekszik. A menetrend szerinti busz megállója a közelben.

Szobák: minden szoba egyhálószobás, kisméretű (~16 m2) egyszerűen berendezett, fürdőszobás zuhanyzóval, telefonnal felszerelt. A családi szoba hasonlóan berendezett és felszerelt, azonban nagyobb alapterületű (~30 m2), két légteres, szeparált szobákkal, hálószobával (2 ágy) és nappalival rendelkezik. A szobákhoz erkély tartozik kertre, medencére vagy szárazföldre néző kilátással. Térítés ellenében széfbérlés, hűtő és légkondicionálás foglalható.

Szolgáltatások: recepció, bár, medencebár, étterem, internetezési lehetőség (térítésmentes WiFi), Tv szoba, szobaszervíz, parkoló, kerékpárkölcsönző.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kert, medence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, gyermekjátszótér, asztalitenisz és biliárd. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.  A közeli strandon vízisport, Stalis központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található.

Étkezés: félpanzió, büfé jellegű reggelivel (tojás, sajt, sonka, zöldség, gyümölcs, vaj, lekvár, joghurt, kávé, tea, gyümölcslé) és büfé vacsorával (több saláta, meleg főételek, desszert). Az italfogyasztásért az étkezések alatt fizetni kell (kivéve reggelinél).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Négy fő elhelyezése (3 felnőtt+1gyermek) csak családi szobában lehetséges.

 

2018. január 1-től a görög kormány idegenforgalmi adót vezetett be az üdülőhelyeken az alábbiak szerint (helyszínen fizetendő).  
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

 

*** szállodában kb. 10 euro/szoba/hét

paloma13_400 

paloma14_400

paloma16_400 

paloma15_400

paloma19_400

paloma20_400

palomagarden_400 

 

Aktuális helyekről érdeklődjön irodánkban!

TEL.: 52/538-333 

06-30-531-12-55

 


308 olvasás