Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Kelet-Kréta: Hotel Palm Bay***

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

palm_bay_kert_400

paklm_bay_ke_400 

palm_bay_ett_400

palm_bay_szoba_400 

palm_bay_szoba2_400 

palm_bay_med_400 

palm_bay_med2_400 

palm_bay_part_400 

 

A Palm Bay 3* hotel bája a környezetében rejlik, melyet Önnek is látnia kell!

A családias hangulatú, krétai stílusú szálloda házias ízekkel, buja kertekkel, színes virágokkal és függőágyakkal várja a nyaralni vágyó vendégeit.

Mártózzon meg a tengerben, hűsöljön a Palm Bay 3* szálloda medencéjében, és tegyen egy sétát a hangulatos halászfaluban, Sissiben, Krétán!

Fekvése: A Palm Bay hotel Sissiben található, kb. 40 km-re Kréta heraklioni nemzetközi repülőterétől. Sissi bámulatos tengerparti szakaszokkal, öblökkel rendelkezik, mely a turizmus ellenére mit sem veszített egyszerű halászfalu jellegéből.

A Hotel Palm Bay közvetlenül a tengerparton fekszik, amihez kisebb homokos rész tartozik, a nagyobb homokos strandtól kb.7-8 perc sétára helyezkedik el. A falu központja egy rövid sétával elérhető, ahol számos taverna és üzlet várja a nyaraló vendégeket.

Elsősorban a nyugalomra, pihenésre vágyó utasainknak ajánljuk ezt a görög stílusban épült, csodálatos virágokkal és pálmafákkal teli kertben fekvő Hotel Palm Bayt.

Szobák: A szálloda szobái légkondicionálóval (térítés ellenében), televízióval, telefonnal és bérelhető széffel felszereltek. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.


Szolgáltatások: Étterem, bár, kávézó, medence, ingyenesen használható napozóágyak és napernyők a szálloda területén, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a szálloda egyes közösségi részein, bérelhető széf a recepción, parkolási lehetőség, csodálatos kert függőágyakkal. Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás: Félpanzió.

A weboldalon szereplő Palm Bay hotel szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak!

Standard szoba

Max: 3+1 fő

Erkély vagy terasz

Hűtő

1 hálószoba

Zuhanyzó vagy kád/ Wc

Műholdas Tv

1 fürdőszoba

Hajszárító

Wifi

Légkondicionáló

Széf

Telefon



A pótágy árakról, szabad helyekről információ:

52/538-333

06-30-5311255


200 olvasás