Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Hotel El Mouradi Hammamet*****

írta on

image

 

 

 

 



 
 
 



hammamet_bejarat_400

6976_elmouradihammamet__bejrat1

6976_elmouradihammamet__trsalg20051126083603

hammamet_hall_400

6976_elmouradihammamet_section6_tt.

hammamet_kaja_400

mouradi_hammamet

hammamet_med_400

mouradihammamet___szoba

hammamet_fsz_400

hammamet_fsz2_400 

hammamet_belso_med

hammamet_part_400

 

Az újonnan kiépített Yasmine Hammamet központjában, kellemes környezetben lévő luxusszálloda, közvetlenül az El Mouradi El Menzah szálloda mellett fekszik, kb. 20 m-re a homokos tengerparttól, melytől csak egy út választja el.

A monastiri repülőtértől 110 km-re (kb. 1 óra 20 perc transzferidő), az enfidhai repülőtértől pedig 45 km-re (kb. 30 perc transzferidő) található.

A közelben két golfpálya is működik.

Felszereltség

Ingyenesen: asztalitenisz, darts, petang, röplabda, kajak, vízibicikli, mini club (5-12 év), animációs programok, diszkó, esti szórakoztató műsor.

Térítés ellenében: teniszpálya, billiárd, fitnesz központ, szauna, masszázs, fodrászat, török fürdő, a tengerparton jetski, banán, szörf, parasailing, vízisí.

A szállodában thalasso- és balneoterápiás központ működik, ahol a szakemberek által összeállított, személyre szabott wellness szolgáltatás csomagok közül választhatnak utasaink.

Az épület 4 emeletes és 4 lifttel rendelkezik.

Kertjében édesvizű felnőtt-, és gyermekmedence, valamint tengervízzel töltött kültéri medence van.

A szállodában 5 étterem, 5 bár, mór kávézó és belső medence várja a vendégeket.

500 fős konferenciaterme magas szintű felszereltséggel rendelkezik.

A medencék mellett és a tengerparton a napágyak, a napernyők és a matracok ingyen állnak ultra all inclusive vendégeink rendelkezésére, a strandtörülközőért letétet kell fizetni.

A recepciónál pénzváltó és bankautomata található, mely elfogad VISA, MASTER CARD, EUROCARD típusú kártyákat. Internetezési lehetőség a számítógép szobában, valamint WIFI elérhetőség a recepciónál.

Szobák

A 340 légkondicionált szoba mindegyike telefonnal (térítés ellenében), mini bárral (térítés ellenében), szatellit Tv-vel, hajszárítóval, WC-vel, szőnyeggel vagy padlólappal, széffel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt, többségük medencére- vagy tengerre néző (utóbbi csak térítés ellenében igényelhető). Szoba típusok: standard kétágyas, háromágyas szoba, összenyitható szobák (2db 2 ágyas vagy 2+1 ágyas), junior lakosztály (lekérésre, felár ellenében).

Ellátás

Félpanzió (büféjellegű reggeli és vacsora ital nélkül) vagy

ultra all inclusive (büféjellegű reggeli, ebéd, vacsora, italok és egyéb szolgáltatások). Az UAI ellátás keretén belül számos étterem, bár, kávézó, pizzéria áll rendelkezésre svédasztalos és a’la carte választékkal, korai- és késői reggelivel, snack és barbecue ételekkel, helyi alkoholmentes, valamint helyi- és import alkoholos italokkal.

Az UAI ellátás magába foglalja az ételek és italok széles választékán túl: széf a szobában, internet hozzáférés, menta tea, vízipipa, török kávé, heti egy alkalommal vacsora az a’la carte étteremben helyi specialitásokkal (előzetes bejelentkezés szükséges), ingyenes matrac a medencénél és a parton is, nem motorizált vízi sportok.

 

Bővebb információ:                                                   

52/538-333

06-30-5311255

 


2031 olvasás