Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Hotel Mosaique Beach Resort Taba Heights*****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mos_kil_400

tcp4sof_15_400 

mos_hall_400

mos_med_400 

tcp4sof_9_400 

mosaw_med2_400 

szoba minta:

mosaw_szoba_400
 

Elhelyezkedés:

A kellemes hangulatú és minőségi szolgáltatásokat nyújtó szállodakomplexum (ex Sofitel Taba Heights) a Taba Heights üdülőhely csendesebb részén található, 20 km-re Taba központjától és 30 km-re a repülőtértől.

A recepció előtt található a helyi minibuszok megállója, amelyek ingyenesen közlekednek az üdülőhely legfontosabb pontjaihoz (búvárközpont, bevásárlóközpont).

Tengerpart:

Közvetlenül a szálloda mellett terül el egy hosszú homokos és kavicsos, enyhén lejtős strand, ingyenes napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel. A közelben gyönyörű, búvárkodásra és sznorkelezésre alkalmas korallzátonyok találhatók (vízicipő ajánlott).

 

Szolgáltatások:

A szálloda előtérrel, recepcióval, pénzváltóval, liftekkel, 2 főétteremmel, à la carte étteremmel (az all Inclusive nem tartalmazza), 2 bárral, konferenciatermekkel, ingyenes Wi-Fi-vel a szálloda területén és fizetős internetkávézóval várja vendégeit. A pihenni vágyókat egy fantasztikus terasz fogadja 3 medencével (1 télen részben fűtött, 1 tengervizes), 2 gyermekmedencével és ingyenes napágyakkal, napernyőkkel és törölközőkkel.

Elhelyezés:

A standard kétágyas szobák legfeljebb 2 pótágy elhelyezésére alkalmasak, saját fürdőszobával (fürdőszoba/zuhanyzó, hajszárító, WC), légkondicionálóval, SAT/TV-vel, telefonnal, széffel és erkéllyel vagy terasszal felszereltek. A minibár térítés ellenében vehető igénybe.  A medencére és tengerre néző szobák felár ellenében foglalhatók.

Ellátás:

A szállodában all inclusive ellátás keretein belül biztosított az egész napos étkezés. A földszinten található Main Restaurant-ban kerül felszolgálásra a svédasztalos reggeli 07:00 – 10:00 óra között, a büféasztalos ebéd 12:30 – 15:00 óra között és a büféasztalos vacsora 18:30 – 21:30 között. Az első napon korán érkezők számára a reggeli 200 egyiptomi fontba kerül. Lehetőség van extra ebédre, ami fejenként 275 egyiptomi dollár, vacsorára, ami 350 egyiptomi dollár. A 6 és 12 éves korú gyermekek esetében a felnőtt ár 50%-át számolja fel a szálloda. A Lobby Bar a recepció mellett található és 10:00 és 22:00 között működik. A Lotus Bar a medence mellett található, 10:00 órától napnyugtáig van nyitva. Késő reggeli 10 és 11 óra között elérhető, snackek pedig 15:30-tól 17:00 óráig.

Sport és szórakozás: 

A napközbeni szórakozást teniszpályák (világítás térítés ellenében), asztalitenisz, strandröplabda, minifoci, fitnesz, aerobic, játszószoba és játszótér, miniklub (6-12 éves korig), nappali és esti, animátorok által vezetett programok biztosítják.

Felár ellenében biliárd, snooker, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, valamint spa is igénybe vehető, utóbbi fedett medencével, pezsgő- és törökfürdővel, szaunával felszerelt, valamint masszázs is elérhető.

 

Bővebb információ: 

52/538-333

06-30-5311255


430 olvasás