Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Fuertevenutra: Melia Fuerteventura****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

melia_fuert_ep_400

meliafuertpart_400 

meliafuertkil2_400 

meliafuertki32_400 

melia_fuert_med_400 

meliafuertparr_400 

Elhelyezkedés:

A főépületből és négy melléképületből álló modern szállodakomplexum egy trópusi kert közepén, mesés, aranyhomokos tengerpart mellett fekszik, 4 km-re Costa Calma üdülőhelyétől, 20 km-re Morro Jable-től és 75 km csendes távolságra a repülőtértől. A környék felfedezése bérelt autóval lehetséges vagy a közeli Costa Calma településről induló helyi autóbuszjárat vehető ehhez igénybe.

Tengerpart:

A gyönyörű Playa Barca strand, amely a híres sotaventoi partszakasz része, természetvédelmi területtel körülvéve, finom homokkal és nyugodt bejárással a tengerbe várja a pihenni vágyókat.  A híres part közvetlenül a szálloda előtt található, strandszerviz nélkül. A közeli Rene Egli centrum a világ szörföseinek közkedvelt helye. 

Szolgáltatások: 

recepció, főétterem, à la carte étterem, 3 bár, konferenciaterem, ingyenes Wi-Fi a közös helyiségekben, parkoló, kisbolt, és internetsarok várja a vendégeket. Kerékpár- és autókölcsönzés térítés ellenében elérhető.

A nagy medence tengervízzel táplált, a 2 édesvizű medence közül 1 szezonálisan fűtött, a kicsik szórakozásáról pedig gyermekmedence gondoskodik.

A napágyak és napernyők a medencénél ingyenesen elérhetők, törölközők térítés ellenében kölcsönözhetők (kb. 20 EUR, csere 1 EUR).  

Szállás: 

A standard kétágyas szobákban legfeljebb 2 pótágy elhelyezésére van lehetőség a gyermekek számára. A szobák saját fürdőszobával, légkondicionálóval, hajszárítóval, SAT/TV-vel, telefonnal, hűtőszekrénnyel felszereltek, a és terasszal felszereltek. A biztonságos utazást támogató széf szolgáltatás az ár részét képezi. A tengerre vagy lagúnára néző szobák felár ellenében igényelhetők.

Ellátás:

A szobák félpanziós, büféasztalos formában elérhetők, ugyanakkor lehetőség van all inclusive lehetőség megvásárlására, amely magában foglalja a büféreggelit, -ebédet és -vacsorát, napközbeni snackeket, alkoholmentes és helyi alkoholos italokat (10:00-23:00) a szálloda által meghatározott időben és helyen. A szálloda a vacsorához hivatalos öltözéket (hosszú nadrágot) kér.  

Sport és szórakozás: 

Asztalitenisz, fitnesz, játékterem, játszótér, mászófal, kötélpálya, miniklub (5-12 éves korig), napi sporttevékenységek gyermekeknek és felnőtteknek, teniszpálya térítés ellenében (kb. 10 EUR/óra) elérhető a mozogni vágyóknak. A relaxációról a spaközpont gondoskodik pezsgőfürdővel, finn és gőzszaunával, masszázzsal és szépségkezelésekkel. A strandon szél- és sárkányhajó iskola működik.

Az esti jókedvet szórakoztató programokkal biztosítják a helyszínen. 

 

Bővebb információ: 

52/538-333

06-30-5311255


53 olvasás