Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Melia Bali Hotel*****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sziget szállodáinak egyik gyöngyszeme a Nusa Dua homokos tengerpartján fekvő minden igényt kielégítő Melia Bali luxusszálloda-komplexum. A település fő bevásárló központja a Bali Collection akár gyalogosan is könnyen elérhető.

 

Szolgáltatások: 

  • 5 étteremben mind az ázsiai, mind az európai konyha specialitásai megtalálhatók.
  • A vállalkozó kedvű vendégek gyümölcsfaragással, az indonéz nyelv alapjaival, indonéz főzéssel, vagy akár a szarong viselés fortélyaival is megismerkedhetnek.
  • Lagúna stílusú nyitott, és fedett úszómedencéi, valamint fitneszterme magas színvonalú gépekkel várja az aktív pihenésre vágyókat. Animátorok szervezésében sport- és kulturális műsorok, táncórák színesítik a programkínálatot.
  • A szálloda igen nagy gondot fordít a családok kényelmére. Számos gyerek animációs program, gyerek klub, gyerek medence és játszótér szolgálja a legkisebbek kikapcsolódását. Térítés ellenében gyerekfelügyelet, mosoda, szépségszalon, spa központ változatos kezelésekkel, teniszpályák bérlése, vízi sporteszközök használata is lehetséges. A hotel közösségi tereiben és szobáiban ingyenes WIFI lehetőség is biztosított.

Elhelyezés:

  • A balinéz stílusjegyeket magában hordó, igényesen berendezett szobák többsége a földszinten található, kerti bútorokkal berendezett teraszokkal. Felszereltségükhöz LCD tévé műholdas csatornákkal, telefon, minibar (felár ellenében), széf, hajszárító, kávé és tea készítési lehetőség, egyedi irányítású légkondicionáló, WIFI csatlakozási lehetőség tartozik.
  • 2 felnőtt és 2 gyerek elhelyezésére szolgáló családi szobák felár ellenében foglalhatók.
Ellátás:
 
Reggeli, vacsora felár ellenében.
 
ut_szallas29319_400 
 
ut_szallas2939_400 
 
ut_szallas2934_400
 
ut_szallas2935_400
 
ut_szallas29317_400
 
ut_szallas29318_400
 
 
 

Aktuális helyekről, időpontokról érdeklődjön irodánkban!

Tel.: 52/538-333 

06-30-531-12-55 

 
 

 


186 olvasás