Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Marconi Hotel****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benidorm központjában, a Poniente strandtól csupán egy tengerparti sétány választja el. Benidorm óvárosa 50 méterre található, a híres Elche Park is mindössze pár lépés a szálláshelytől. 

Fekvése: a családias hangulatú szálloda fekvése miatt igen népszerű utasaink körében. Benidorm központjában. a Poniente strandtól csupán egy tengerparti sétány választja el. Benidorm óvárosa 50 méterre található. A hotel kávézójából csodálatos kilátás nyílik a tengerre, a tetőteraszon, ahol a medence is található pedig Benidorm városának gyönyörű látványa tárul a vendégek elé. A nyüzsgő nappali és éjszakai életet kedvelők mindössze pár perces sétával érhetik el a turisztikai központot, ahol számos étterem, bár, szórakozási lehetőség, üzlet, ajándékbolt várja a vendégeket. 

Szobák: a mediterrán stílusban berendezett, belső udvarra néző szobái fürdőszobásak, légkondicionáltak, hajszárítóval, telefonnal, műholdas televízióval, széffel (térítés ellenében) felszereltek. A szobákhoz erkély tartozik. Felár ellenében tengerre néző szobák foglalhatóak. 

Szolgáltatások: recepció, lift, csomagszoba, étterem, bár, kávézó, pénzváltó, ingyenes wifi zóna, mosoda.  

Sport és szórakozás: medence a tetőteraszon, napozóágyak és napernyők a medence mellett. A tengerparton a napágyak, napernyők térítés ellenében vehetők igénybe. 2 napágy + 1 napernyő kb 15 euro/nap. 

Ellátás: Büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió és teljes panzió foglalható. 

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek, egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon.

 

 

marconietterem2_400 

marconietterem_400_01

marconiseavies_400 

marconimedence_400 

marconiterasz_400 

marconiterasz2_400

marconiszoba2_400_01

marconiszoba3_400

marconifurd337_400

 

Az árakról és a szabad helyekről információ: 

52/538-333

06-30-5311255

 


92 olvasás