Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Hotel Marconi***

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marconi_szoba_400 

marconi_kil._400 

marconi_med_400 

marconi_med2_400 

marconi_ett_400 

marconi_zuh_400 

Fekvése:

a családias hangulatú 103 szobás szálloda fekvése miatt igen népszerű utasaink körében. Benidorm központjában, a Poniente finomhomokos strandtól csupán egy tengerparti sétány választja el.

Benidorm óvárosától 100 méterre, az üdülőhely legszebb kilátópontjától és a kikötőtől kb. 600 méterre található.

A hotel kávézójából csodálatos kilátás nyílik a tengerre, a tetőteraszon, ahol a medence is található pedig Benidorm városának gyönyörű látványa tárul a vendégek elé. A nyüzsgő nappali és éjszakai életet kedvelők mindössze pár perces sétával érhetik el a turisztikai központot, ahol számos étterem, bár, szórakozási lehetőség, üzlet, ajándékbolt várja a vendégeket.

 

Szobák: minden szoba mediterrán stílusban berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, telefonnal, műholdas televízióval, széffel (térítés ellenében) felszerelt. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik utcai vagy oldal tengerre néző kilátással.

 

Szolgáltatások: recepció, lift, csomagszoba, étterem, bár, kávézó, pénzváltó, ingyenes Wi-Fi (a recepció környékén), mosoda.

 

Sport és szórakozás: medence a tetőteraszon, napozóágyak és napernyők a medence mellett ingyenesen a strandon térítés ellenében használhatók.

Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora) büfé rendszerben.

 

A szabad helyekről és az árakról információ: 

52/538-333

06-305311255

 

 


285 olvasás