Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Ayia Napa: Liquid Hotel Apartments

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, a városközpont és a bulinegyed közvetlen közelében, üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában található, több épületblokkból álló, legutóbb 2019-ben felújított modern 50 szobás apartmanhotel.

 

Fekvése: Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, a városközpont és a bulinegyed közvetlen közelében, üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában található, több épületblokkból álló, legutóbb 2019-ben felújított modern 50 szobás apartmanhotel. Ayia Napa központi homokos strandjától (Limanaki Beach) ~600 méterre fekszik.

Az üdülőhely központjának a közelsége miatt a szálloda foglalása azoknak javasolt, akik az aktív üdülést és az éjszakai szórakozási lehetőségeket keresik Ciprus legnépszerűbb üdülővárosában. A képeslapokról ismert, fehérhomokos Nissi Beach (3km) taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (buszmegálló a közelben, jegyár napközben kb. 1.50 eur).

Szobák: minden apartman (~45 m2) kellemes színvilágú, praktikusan berendezett, egy hálószobával (két ágy) és nappalival (kihúzható dívány) és fürdőszobával rendelkezik, a nappaliban konyhasarok (főzőlap, hűtő, vízforraló, alapszintű konyhai felszereltség), síkképernyős tv-vel, hajszárítóval felszerelt. A légkondiconálás a hálószobában ingyenes, a nappaliban található berendezésen térítés ellenében (igény esetén, a helyszínen fizetendő (~6 euró naponta).

Felár ellenében helyszínen szobaszéf (~2,5 euró naponta) bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, kávézó és bár, autó-motor és kerékpárbérlés, takarítás - ágynemű- és törülközőcsere (heti több alkalommal), internetezési lehetőség (WiFi ingyenes), ruhatisztítás, csomagszoba, parkoló.

Sport és szórakozás: medence és gyermekmedence, a medence körüli napozóteraszon napernyők és nyugágyak, strand törülköző szervíz (depozit ellenében), asztali tenisz, darts és biliárd. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A szálláshely környékén üzletek, bárok, szórakozóhelyek sokasága találhatók, emiatt környezetében zajra lehet számítani. A környező strandokon a nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető. 

Étkezés: Önellátás.

Az üdülőhely központjában számos étterem, taverna található. Kedvezményes étkezési lehetőség az apartmanhotel társszolgáltatóinál (pl. Sage Restaurant).

Főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények).

Gyermekkedvezmény: nincs

 

art_25_80441550x400_400

image_2_32_400

apartman minta: 

image_2_35_400

image_2_37_400 

image_2_36_400

dsc08691scaled550x550_400 

image_2_34_400_01 

 

Aktuális helyekről, időpontokról érdeklődjön irodánkban ! 
TEL.: 52/538-333

06-30-531-12-55 



58 olvasás