Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Hotel Adriatic**/Krk sziget

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Krk-sziget az Adria legészakibb és legnagyobb szigete, mely változatos domborzatával és partszakaszaival, kis öbleivel gyönyörű természeti látványt nyújt az idelátogató turistáknak.

Omisalj üdülőfalucska a Krk-sziget nyugati részén található, csak pár km-re a szárazföldet a szigettel összekötő hídtól. A kis, nyugodt öbölben épült szállodakomplexum saját strandszakasszal, étteremmel, kávézóval, fodrászattal, egészségcentrummal és sportcentrummal várja az idelátogatókat.


 

                                      

 

krk_hd_400

om_k_400 

omk2_400 

om_szoba_400 

 

600 ágyas üdülőkomplexum egy főépületből (Adriatic) és két Depandance épületből (Marina, Primorka, lift van) áll Az étkezések az Adriatic főépület éttermeiben történnek.
További hotelszolgáltatások: hotelbár külső terasszal, tv-sarok, ajándékbolt, újságos, a mélyföldszinten Klubszoba billiárddal és darts-al,/ este disco zenével és kis bárral a főépületben.

 


Főépület szobái: egyszerű berendezésűek, fürdőszobásak (TU/WC) és tv-vel rendelkeznek. 

Étkezés: a félpanziós ellátás svédasztalos (büfé) reggeliből és vacsorából áll.  


 A vacsorához italautomatából üdítő,víz, kávé ingyenesen fogyasztható!

Strand: sziklás, kavicsos adriai partszakasz.

A kiépített, homokos, betonlapos strandszakasz lassan mélyülő partja gyerekek és úszni nem tudók részére is kiválóan alkalmas.


Egyéb: parkolási lehetőség kocsival a vendégek részére épített parkolóban. A recepción éjjel-nappali portaszolgálat, telefonfülke és safe üzemel. 6 nagyon jó minőségű teniszpálya (esti világítással) térítés ellenében igénybe vehető. Továbbá gyerekek részére homokozó, pingpongasztal, minigolf és kosárlabdapálya áll rendelkezésre az aktív pihenéshez. 

 

 

 

06-30-5311255


5609 olvasás