Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Hotel Marina***

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

uni_103_4140_400

marina_etterem_400

uni_103_718_400 

marina_szoba_400

marina_szoba_400

marina_med._400

 

Arillas (repülőtértől 44 km)

A sziget ritkán lakott nyugati partja festői szépségű homokos strandjaival és tengeröbleivel várja utasainkat! Közkedvelt, idillikus, nyugodt üdülőfalu. Csodálatos homokfövenye fürdésre csábít, a táj elragadó.

Szállás leírása

Arillas csendes övezetében, közvetlenül a finomhomokos tengerparton fekszik ez a teljesen felújított, családi vezetésű kis szálloda. A repülőtér 30 km-re van.

Szobák

Tengerre és szomszédos épületre néző kétágyas szobák, melyek nem pótágyazhatók. A szobák erkélyesek/teraszosak, hűtőszekrénnyel, televízióval felszereltek. A légkondicionáló és széf felár ellenében vehető igénybe. A fürdőszoba zuhanyzós, törölközővel és hajszárítóval van felszerelve.

Étkezési rend

Kontinentális reggeli, (italok, péksütemény, dzsem, méz, müzli, gyümölcssaláta), egyéb meleg fogások az aktuális étlap alapján külön rendelhetők. Három fogásos menü vacsora szintén felár ellenében igényelhető.

Tengerpart

Finomhomokos strand a hotel előtt húzódik. Napágyak és napernyők a tengerparton bérelhetők.

 
Hasznos információk

Színvonalas medence gyerekmedencével, ingyenes napágyakkal és napernyőkkel. Kellemes lugasos étterem, bár kilátással. A WIFI a szobákban és a recepción ingyenesen használhatók. Széf a recepción felár ellenében igénybe vehető. Minden szombaton görög est.

Tipp

Az idilli tengerparti nyaralás szerelmeseinek ajánljuk.

Idegenforgalmi adó

2018.01.01-től idegenforgalmi adót vezetett be, mely az Utazó által előre a helyszínen fizetendő. Mértéke   szálláskategóriától függ.

3*-os hotel kategória esetén 1,5 EUR/szoba/éj.

 
 
 

Az árakról, aktuális helyekről információ:

52/538-333 

06-30-531-12-55 




1735 olvasás