Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Sidari: Blue Sky Premium apartmanház

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blu_sky_2_400

blue_sky_szoba_400_01

blu_sky_2_h_400 

blue_sky_zuh_400 

blueskymap_400 

20210929_124436_400 

20210929_124423_400 

corfu_400 

SIDARI városban 

 

Fekvése: Korfu várostól 39 km-re, a sziget északi partján fekvő Sidari, a sziget egyik leglátogatottabb üdülőhelye. Népszerűsége elsősorban a csodálatos homokos tengerpartjának és természeti szépségeinek köszönhető.

Sidari központjától ideális távolságra (kb. 1.5 kilométerre), csendes környezetben található több épület blokkból álló prémium minőségű Blue Sky Apartmanház, a Billy & Sandra Apartmanház közelében, a legközelebbi homokos strandtól (festői kis öbölben)  650  méterre, a híres Canal d’Amour-tól pedig séta távolságnyira fekszik. A közelében romantikus öblök, minimarket, tavernák, bár, autó-, motorkölcsönző is található. A menetrend szerinti buszjárat megállója a háztól kb. 100 méterre van. A gyönyörű naplementéiről híres Perouladon faluja 5 km-re található innen.

Szobák: Minden stúdió (~28m2) elegáns bútorzattal, konyhával (a főzősarok és étkező a hálószobában van kialakítva), fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárítóval, hűtővel és vízforralóval felszerelt.

Minden apartman (~46m2) hasonlóan berendezett, két hálószobás, stúdió jellegű konyhával, hűtővel, vízforralóval, fürdőszoba zuhanyzóval felszerelt. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldre vagy medencére néző kilátással. Az apartmanoknál az 5. fő és a stúdióknál a 3. fő elhelyezése pótágyon történik.

Felár ellenében légkondicionálás a helyszínen igényelhető.(kb.10 euro/nap/készülék)

Szolgáltatások: recepció, snackbár, taverna, takarítás (heti 1x), ágynemű- és törölköző csere (heti két alkalommal), térítés menetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás (napkollektorból), csomagszoba, széfbérlés (térítés ellenében), WiFi internetezési lehetőség (WiFi csak a bár és étterem környékén van, változó jelerősséggel), ingyenes parkolási lehetőség. Sidari központjában szórakozóhelyek sokasága található.

Sport és szórakozás: medence, gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér. Sidari központjában szórakozóhelyek sokasága található.

Étkezés: önellátás. Az üdülőhelyen több étterem, taverna található vagy főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). 

Görögországban idegenforgalmi adó fizetendő a helyszínen, melynek összege:

 kb. 1,5 euro/szoba/nap



 

Aktuális helyekről, árakról információ: 

52/538-333

06-30-5311255

 


2581 olvasás