Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Pickalbatros Jungle Aqua Park Hotel 4*

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hurghada, all inclusive, légkondícionáló, széf, hajszárító, medence, csúszdapark, spa és wellness szolgáltatások, fitneszterem, WiFi, mosoda, animációs programok

„ Párduc, oroszlán, gorilla….”
Nem, ez nem egy szafari, de afrikai hangulat övezi a szálloda minden egyes kis szegletét, mely a gyermekek és a felnőttek számára is egyaránt különlegessé teszi az itt töltött perceket.


Fekvése: A csúszdáiról híres, gyermekbarát szálloda a hurghadai nemzetközi repülőtértől kb. 20 perc autóútra, Hurghada központjától kb. 25 percre fekszik.

Szobák: A hotel 860 szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák többségéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, medencék, aquapark (21 felnőtt, 14 gyermek csúszda), spa és wellness szolgáltatások (jakuzzi, szauna, gőzfürdő, masszázs, testkezelések), fitneszterem, teniszpálya, minigolf, WiFi csatlakozási lehetőség a lobbyban, mosoda, animációs programok, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

 

 

jungle1_400

jungle2_400

jungle3_400

jungle4_400

jungle11

jungle12

jungle10

jungle5_400

jungle6_400

jungle9

jungle8

 

 

Aktuális árakról, foglalható időpontokról érdeklődjön irodánkban!

Tel.: 52/538-333

06-30-531-12-55


 

 


910 olvasás