Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Intercontinental Malta Hotel*****

írta on

image

 

 

 

 

intercontinentalmaltahotel2_400

intercontinentalmaltahotel3_400

intercontinentalmaltahotel5_400

intercontinentalmaltahotel8_400

intercontinentalmaltahotel9_400

intercontinentalmaltahotel10_400

intercontinentalmaltahotel11_400

intercontinentalmaltahotel12_400

intercontinentalmaltahotel13_400

intercontinentalmaltahotel14_400

intercontinentalmaltahotel15_400

intercontinentalmaltahotel16_400

intercontinentalmaltahotel17_400

intercontinentalmaltahotel18_400

 

Fekvése: 451 szobás, különleges építészeti formájú és modern kialakítású több épületrészből álló luxushotel, St. Julian’s mozgalmas városközponti környezetében, Paceville, Málta mulató negyedétől sétatávolságnyira található. A közeli öbölben (kb.200 m) a szállodának privát strand klubja van homokos tengerparton. A szálloda közelében található buszmegállóból egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

 

Szobák: minden szoba luxus berendezésű, egy hálószobás (kb.32m2), fürdőszobás káddal és zuhanyzóval, légkondicionált, hajszárítóval, tv-vel, telefonnal, széffel, vasalóval, és vízforralóval (tea- és kávéfőzési lehetőség) felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik, utcára, kertre vagy a medencére néző kilátással. A családi szobák nagyobb alapterületűek (kb.40m2), azonos felszereltséggel, max.4 fő részére komfortos elhelyezést biztosítanak. Minibár fogyasztás, térítés ellenében.

 

Szolgáltatások: éttermek (máltai, olasz, ázsiai, grill), pizzéria, zongorabár, kávézó, éjszakai klub, szobaszerviz, mosoda, szépségszalon, autó- és limuzinkölcsönző, fodrászat, orvos, ajándéküzletek, internetezési lehetőség (Wi-Fi), parkoló, konferenciatermek, kölyökklub.

 

Sport és szórakozás: több medence, napozóterasz, privát és ingyenes strandklub a közeli homokos strandon (étteremmel és bárral), a medencéknél és a strand klubba a napernyők, nyugágyak térítésmentesen használhatók, ingyenes törülközőszerviz, gondozott mediterrán kert vízesésekkel. Fedett medence, konditerem, squashpályák, törökfürdő, szauna, pezsgőfürdő, masszázs. Esténként szórakoztató zenés programok.

 

Étkezés: bőséges svédasztalos reggeli. Felár ellenében félpanzió, svédasztalos vacsorával (látványkonyhával).

 

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon.

 

Az árakról és szabad helyekről információ:

52/538-333

06-30-5311255


442 olvasás