Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Hurghada: fakultatív programok

írta on

image

 

 

Luxor

A néhai főváros, Théba meglátogatása a nyugati parton a Memnon Kolosszusoknál kezdődik, majd Hatsepszut királynő hegyoldalba vájt háromszintes temploma és az alabástromfeldolgozó-műhely látogatásával folytatódik. Ezután a fáraók temetkezési helye, a Királyok Völgye kápráztatja el az odalátogatókat, majd motoros csónakokkal a Nílus keleti partjára átkelve svédasztalos ebéd (az italok külön fizetendők). A napot a hatalmas és magával ragadó Karnaki Templom, illetve egy papirusz galéria megtekintése zárja. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, az ebédet, az idegenvezetést, valamint a transzfert légkondicionált autóbusszal.
Irányár: kb. 85 EUR/főtől ( gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 35  EUR/főtől)

Kairó – 1 nap busszal

A világon egyedülálló gyűjteménnyel rendelkező Egyiptomi Múzeum legfőbb látványossága az 1922-ben napvilágra került Tutankhamon sírlelet. A piramisépítő fáraók hagyatéka a főváros leglátogatottabb turistalátványossága. Az ókori világ hét csodája közé sorolt több mint 4500 esztendős Gízai Piramisok, valamint a lábaiknál őrködő Szfinx megtekintése alkotja a kirándulás további részét. A két program között svédasztalos ebéd és egy parfüméria meglátogatása. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, az ebédet (az italok külön fizetendőek), az idegenvezetést, valamint a transzfert légkondicionált autóbusszal.
Irányár: kb. 85 EUR/főtől  gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 35 EUR/főtől)

Kairó – 1 nap repülővel

A program megegyezik az 1 napos Kairó buszos programmal, csak az utazás repülővel történik.
Irányár: kb. 275 EUR/főtől   (gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 255 EUR/főtől)

Sharm El Naga

Autóbuszos kirándulás egy védett öbölbe, melynek tengerpartja és az ott található korálzátonyok élővilága feledhetetlen élmény a felszíni búvárkodással ismerkedőknek és szerelmeseinek.
Irányár: kb. 45 EUR/főtől  (gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 23 EUR/főtől)

Giftun sziget

Pihentető hajóút a Vörös-tengeren, egy-egy órás felszíni búvárkodási lehetőséggel két különböző korallzátonynál, valamint másfél órás pihenővel a lakatlan Giftun szigeten. Az ár tartalmazza a hajóutat, a felszíni búvárkodáshoz szükséges felszerelést, a hajón felkínált ebédet, valamint a transzfert.
Irányár: kb. 25 EUR/főtől (gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 13 EUR/főtől)

Paradise Island

Pihentető hajóút a Vörös-tengeren, felszíni búvárkodási lehetőséggel valamint pihenéssel a lakatlan Paradise Islandon.
Irányár: kb. 45 EUR/főtől (gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 23 EUR/főtől)

Mahmya

Pihentető hajóút a Vörös-tengeren, felszíni búvárkodási lehetőséggel valamint pihenéssel a lakatlan szigeten.
Irányár: kb. 80 EUR/főtől (gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 40 EUR/főtől)

Discovery Szafari

A keleti sivatag hegységei között megbúvó beduin falucska látogatása során megismerhetik a sivatagi törzs mindennapi életét, lehetőség van tevegelésre, és a naplementét egy közeli hegy tetejéről élvezhetik. A programot hangulatos vacsora és a beduinok tánca zárja. Az ár tartalmazza a terepjárózást, a sivatagi motorozást, tevegelést, egy terrárium megtekintését, ebédet és beduin vacsorát, illetve az idegenvezetést.
Irányár: kb. 45 EUR/főtől (gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 23 EUR/főtől)

Tengeralattjáró - Red Sea Dolphin

A több mint 20 méter mélyen haladó tengeralattjáróból csodálhatják a Magawish sziget melletti korall-labirintus szemet gyönyörködtető élővilágát. Az ár tartalmazza a tengeralattjárózást, valamint a transzfert.
Irányár: kb. 45 EUR/főtől (gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 23 EUR/főtől)

Happy Dolphin (üvegfenekű hajó)

A csodálatos vörös-tengeri élővilág megtekintése 1,5-2 méter mélységben. 2 órás program.
Irányár: kb. 33 EUR/főtől

Delfinház

Irányár: kb. 40 EUR/főtől (gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 20 EUR/főtől)

Dolphin World

Irányár: kb. 35 EUR/főtől (gyermekeknek (0-11.9 éves korig) 18 EUR/főtől), Úszás a delfinekkel: 65 EUR/5 perc, 85 EUR/10 perc

Török fürdő - Cleopatra és Ceasar Program

Irányár: kb. 45 EUR/főtől

Hurghada-i városnézés

Irányár: kb. 20 EUR/főtől

Moto Safari - esti és reggeli program

Irányár: kb. 35/25 EUR/főtől

 

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy áraink és a programok leírása tájékoztató jellegűek, pontos információért kérjük, forduljanak a helyi képviselőnkhöz!

Ez a szolgáltatás a helyi utazási iroda szervezése, ezért a kirándulással kapcsolatos bármilyen reklamációt kizárólag a tartózkodás helyén lehet elintézni. Hazatérés után a fakultatív kirándulásokkal kapcsolatos reklamációt irodánk nem tud elfogadni.

 

 


254 olvasás