Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Hurghada: The Grand Resort****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

grandresort2_400

grandresort3_400

grandresort4_400

grandresort5_400

grandresort6_400

grandresort7_400

+thegrandresorthurghadastandardroom_400

 standard szoba

thegrandresorthurghadadeluxeroom_400 

deluxe szoba

thegrandresorthurghadajuniorsuite_400 

junior suite 

thegrandresorthurghadafamilyroom_400 

családi szoba

grand_resort_part_2_400 

 

 - A TÖRZSUTASOK KEDVENCE   
 
- MAXI GYEREKKLUB  (Szeretnénk, ha a 4–12 éves gyermekek is kiválóan éreznék magukat nyaralásuk minden percében, ezért változatos programokat szervezünk számukra a hét 6 napján, német nyelven beszélő gyerek animátoraink közreműködésével. A  Maxi Tini Klub pedig a nyári szünet ideje alatt működik és elsősorban a 12-16 éves gyermekeket várja.)
 
- INGYENES WIFI A LOBBYBAN   

 

 A mór stílusú szálloda 828 szobával rendelkezik és testvérszállodájától, a Grand Hotel Hurghadától csak egy sétány választja el.

A szomszédos Grand Mall-ban számos étterem, kávéház, üzlet és szórakozási lehetőség várja az idelátogató vendégeket.

A Grand Hotel kb. 150 méterre lévő strandja a Grand Resort vendégei számára is használható.

Hurghada központja körülbelül 10 km-re található, könnyen megközelíthető a naponta közlekedő díjmentes buszjárattal (helyfoglalás szükséges a recepción).

Az ízlésesen kialakított lobbyban recepció és éjjel-nappal nyitva tartó lobby bár áll a vendégek rendelkezésére. A létesítmény 2 főétteremmel, 3 á la carte étteremmel, 5 további étteremmel a Grand Mallban, valamint számos bárral rendelkezik.

A stílusos édesvízi medencénél 2 snack bár, 1 medence-étterem, valamint az élőzenés PERGOLA várja a vendégeket. A szállodában konferenciaterem is található. Vízivilága 3 nagy édesvízi medencéből és 2 gyerekmedencéből áll, amiből télen az egyik felnőtt és az egyik gyerekmedence fűthető. A medencénél és a strandon (GRAND HOTEL) a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe.

A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba.

Grand Mallban különböző show műsorok, éttermek, bárok, internet- és biliárd kávézó, valamint mini piac áll még a vendégek rendelkezésére (minden szolgáltatás térítés ellenében).

 

 

Szobatípusok:

 

Minden szoba igényesen kialakított, fürdővel, WC-vel, légkondícionálóval (szezonális), telefonnal, műholdas TV-vel, mini hűtőszekrénnyel, széffel, hajszárítóval és balkonnal vagy terasszal rendelkezik.
A STANDARD szobák (kb. 30 m²) a hotel hátsó részében helyezkednek el és az utcafrontra néznek.


A DELUXE szobák (kb. 30 m
2) felszereltsége ugyanaz, mint a STANDARD szobáké, viszont a szobák a medencére vagy a kertre néznek.


A JUNIOR SUITE szobák valamennyivel nagyobbak (kb. 37 m²), felszereltsége ugyanaz, mint a DELUXE szobáké, beépített ülőrésszel rendelkeznek, kilátással a medencékre vagy a kertre.


A GRAND SUITE-ek (kb. 52 m²) berendezései hasonlóak, mint a többi szobáé, azonban egy nagyobb hálószobával és egy nappali résszel rendelkeznek, amelyek nincsenek ajtóval elválasztva.


A CSALÁDI szobák (kb. 45 m²) felszereltsége hasonló, mint a többi szobakategóriáké, azonban 2 hálószobával rendelkeznek. Maximum 2 felnőtt és 3 gyermek részére foglalhatóak.

 

Sport/szórakozás 

Napközben nemzetközi animációs program, vízi játékok, asztalitenisz, valamint a Grand Mall-ban tartott folklór estek várják a változatos időtöltést kedvelőket.

Térítés ellenében: masszázs, biliárd,

Grand Hotelben: szauna, jacuzzi, fitnesz központ, 2 teniszpálya (este kivilágítva) és számos strandjáték vehető igénybe.

Díjmentes transzfer a búvárbázishoz.

 

Ellátás: 

A hotel all inclusive ellátás keretében reggelit, ebédet és vacsorát biztosít büférendszerben a főétteremben, valamint napközben különféle snackeket, süteményeket, kávét és teát kaphatnak a medencebárnál (Pool Bar). Az all inclusive ellátás során 24 órában fogyaszthatóak a helyi nem alkoholos italok.

A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak.

All inclusive karszalag viselés kötelező. További szolgáltatások térítés ellenében igényelhetők a helyszínen!

A vacsorához megfelelő öltözet javasolt. A bárok és éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további feláras szolgáltatásokról a helyszínen érdeklődjön. Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy egyes éttermekben ajánlott előre asztalt foglalni, a különleges fogások felár ellenében rendelhetőek.

 

Videó a szállodáról

 

 Az árakról információ:

52/538-333

06-30-5311255

 


4009 olvasás