Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Alanya: Grand Kaptan*****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

grandkaptan_15_400

grandkaptan_19_400

grandkaptan_20_400 

 

grandkaptanoda_1_400

grandkaptanpoolbeach_6_400

grandkaptanrestoranbar_1_400 

 alanyagrandkaptanhotel_12_400

 alanyagrandkaptanhotel_15_400

Elhelyezkedés:

a repülőtértől 135 km-re, Alanya központjától mindössze 4 km-re keletre, Obagöl városrészen fekszik ez az ötcsillagos, 1991-ben épült, 272 szobás, 6 szintes hotel, melyet 2007/2008 telén újítottak fel.

A hotelből Alanya központja helyi járatú busszal (dolmussal) vagy taxival könnyedén megközelíthető. Alanyába mindenképpen érdemes legalább egyszer ellátogatni, hogy felgyalogoljunk a várba, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a környező hegyekre, a tengerre és a városra, valamint, hogy sétáljunk egyet az óvárosban és a kikötőben.

Strand:

a szállodát a strandtól csak egy út választja el, a partra egy alagúton keresztül lehet eljutni. A part homokos, a vízbe lépve azonban kavicsos, ezért fürdőcipő használata ajánlott.

A napernyők és napozóágyak valamint a strandtörölközők használata ingyenes.


Ellátás:

ultra all inclusive: reggeli, ebéd, vacsora büférendszerben, kései reggeli, helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes italok (napi 24 órában), délutáni snackek, tea, kávé, sütemény, fagylalt, éjszakai büfé, a’la carte éttermek: hal és olasz (előzetes foglalással), minibár heti egyszer feltöltve üdítőkkel, italfogyasztás a strandon. Térítés ellenében: néhány import ital, frissen facsart narancslevek, koktélok, gofri, a’la carte ebéd a strandbárban, szobaszerviz, további minibár fogyasztás.


Szolgáltatások:

2 medence napernyőkkel és napozóágyakkal, 3 étterem, 4 bár, jacuzzi, asztalitenisz, fitneszterem, szauna, törökfürdő, nappali és esti animáció, ingyenes buszjárat naponta 6 alkalommal a városközpontba. Térítés ellenében: törökfürdő kezelései, spa center, masszázs, telefon, fax, biliárd, vízi sportközpont a tengerparton, búvároktatás, wifi kapcsolat, mosoda, konferenciatermek, üzletek, fodrászat, orvosi ellátás, gyermekfelügyelet.
Gyermekeknek: gyermekmedence, játszótér, 3 csúszda.


Szobák: minden szoba rendelkezik központi légkondicionálóval, hajszárítóval, erkéllyel, műholdas tv-vel, telefonnal, ingyenes internet csatlakozással, minibárral, kávé/teafőzővel, és széffel.

 

A szabad helyekről és az árakról információ: 

52/538-333

06-30-5311255


614 olvasás