Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Grand Hotel Sharm el Sheikh****+

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

grand_hall_400

grandk2_400 

grandk3_400 

grande_400 

grande2_400 

grand_med_400 

grand_part_400 

grand_part2_400 

grand_part3_400 

grandpart4_400 

grand_szoba_400 

 

 

 

 Az 5 csillagos luxuslétesítmény a Ras Um Sidi üdülőövezetben található, melynek szép és gondozott strandjáról pazar kilátás nyílik a Vörös-tengerre.

A közvetlen korallzátonyok miatt itt csak gyakorlott úszóknak megengedett a tengerben való fürdés (strandcipő javasolt).

A szálloda – lépcsős teraszos kialakítása miatt – babakocsiknak és kerekes székeseknek nem ajánlott.

A hotel 627 szobával rendelkezik, páratlan panorámával a Vörös-tengerre és a Tiran-szigetre. A nagy lobbyban helyezkedik el a recepció, egy pénzváltó és a lobby bár. A vendégek 3 svédasztalos, 9 á la carte étterem, valamint a Panini Corner, a Pool Island Grill, a CRÉPE & SWEETS, a Relax Pool Bar és további 5 bár közül választhatnak. A buja, zöld kert közepén épült meg a nagy, 8 medencés vízi birodalom, ami kiegészül további két gyerekmedencével, napozó terasszal, ágyakkal és napernyőkkel. Ingyenes strandtörölközők állnak a vendégek rendelkezésére. Tengerparton "relax area" időszakosan lezárva.

A STANDARD szobák a hotel mindkét oldalán megtalálhatóak. Mindegyik szoba zuhannyal, WC-vel, légkondícionálóval (szezonális), telefonnal, műholdas TV-vel, széffel, hajszárítóval, mini hűtőszekrénnyel és balkonnal vagy terasszal rendelkezik.

A JUNIOR SUITE szobák nagyobbak, kiegészülnek egy ülősarokkal, rálátással a kertre vagy a tenger­re.

A Grand Mall területén található CSALÁDI szobák külön hálószobával, és a nappaliban a gyermekek részére kialakított hálórésszel rendelkeznek. Maximum 2 felnőtt és 2 gyerek, vagy 3 felnőtt és 1 gyerek részére ajánlottak. Ebben az esetben a szobába egy pótágy, vagy egy kinyitható kanapé kerül.

 Sport, szórakozás:

 Asztalitenisz, strandröplabda, biliárd, aerobic, vízitorna, masszázs (térítés ellenében), hastánc és igény szerint arab nyelvtanfolyam. Minden nap animációs program, sport, játékok és versenyek, alkalmanként esti élőzene. Ingyenes transzferbusz Na’ama Bay-ig.

 Ellátás:

A GRAND HOTEL SHARM EL SHEIKH all inclusive ellátást, svédasztalos reggelit, ebédet, vacsorát, valamint napközben snack-et, fagylaltot és süteményt biztosít. Az all inclusive ellátás tartalmaz 24 órában fogyasztható helyi nem alkoholos italokat. A helyi, pohárban felszolgált alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak.

A frissen facsart gyümölcslevek, a kávéspecialitások, az üveges üdítők, a minibár és a speciális ételek fogyasztása az all inclusive ellátásnak nem részei.

A vacsorához megfelelő öltözet javasolt. Az all inclusive karszalag viselése kötelező.

Az all inclusive szolgáltatásokról, a bárok és az éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további feláras szolgáltatásokról a helyszínen érdeklődjön.

Bővebb információ:

52/538-333

06-30-5311255


2399 olvasás