Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

THB Gran Bahia****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

thb_gran_bahia_k_400 

thb_gran_bahia_k3_400 

thb_grannd_bahia_hall_400 

thb_gran_bahia_bar_400 

thb_gran_bahia_szoba_400 

 

 mapamallorca_400_01

A modern, 2014-ben teljeskörűen felújított, 2 épületből álló, 4*-os aparthotel egyedülálló helyen, az Alcudia-öböl egyik legnépszerűbb üdülőtelepülésén, Can Picafort fehérhomokos tengerpartján található, attól csupán a parti sétány választja el.

A parton sziklák előfordulhatnak.

A komplexum a palmai Nemzetközi Repülőtértől kb. 70 km-re terül el. A hotel közvetlen közelében éttermek, bárok, vásárlási és vízi sportolási lehetőségek egyaránt elérhetők.

A szállodától kb. 500 méterre található buszmegállóból könnyedén eljuthatunk Alcudia óvárosába, vagy végigjárhatjuk az öböl szebbnél szebb tengerpartjait is.

Szolgáltatások

  • A komplexumban 24-órás recepció, légkondicionált közösségi terek, főétterem, a’la carte étterem (térítés ellenében; nemzetközi, olasz és mediterrán ízekkel) és medencebár várja a vendégeket. A felfrissülésről szabadtéri medence gondoskodik, melynél a napernyők és a napozóágyak ingyenesen, a strandtörölközők letét és díj ellenében használhatók. A szállodában heti 4 alkalommal esti show-műsorral szórakoztatják a vendégeket. A WIFI internetkapcsolat a szobákban és a hotel közösségi helységeiben ingyenesen használható.
  • Térítés ellenében: mosoda, orvosi ellátás, kerékpár és autóbérlés, vízi sportok, búvárkodás, golf a közelben.

Elhelyezés

  • A szálloda összesen 158 szobájának és apartmanjainak mindegyike hajszárítóval, telefonnal, légkondicionálóval, műholdas LCD tévével, ingyenes WIFI-vel, minihűtővel, bérelhető széffel és erkéllyel felszerelt.
  • A Standard szobák 16-20 nm alapterületűek és utcára, vagy oldalról tengerre néznek, maximum 3 fő helyezhető el bennük. Az utcára néző Standard szobák az épületsarkokon találhatók és 2 erkéllyel rendelkeznek, melyek egyikéről látni a tengert.
  • Felár ellenében tengerre néző szobák, továbbá apartmanok (max. kapacitás 3 felnőtt + 1 gyermek) is foglalhatók. Az Egyhálós apartmanok egylégterűek, egy hálófülkéből és egy konyhasarokkal ellátott nappaliból állnak, melyben kinyitható kanapéágy áll rendelkezésre.

Ellátás

  • Félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben.
  • Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges.

 

 

A szabad helyekről  információ: 

52/538-333

06-30-5311255

 


410 olvasás