Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Ayia Napa: Electra Holiday Village

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayia Napa városközpontjától 1.5 km távolságnyira, csendes környezetben található, szép gondozott kerttel és saját csúszdaparkkal rendelkezik, közvetlenül a tengerparti sétány mellett épült

Fekvése: Ayia Napa városközpontjától 1.5 km távolságnyira, pihenés céljából is ideális, csendes környezetben található, 128 szobás, görög falu jellegű, többtucat villaépületből álló „A” kategóriás (legmagasabb besorolás) apartmanhotel-komplexum, szép gondozott kerttel és saját csúszdaparkkal rendelkezik, közvetlenül a tengerparti sétány mellett épült. A legközelebbi homokos strand (Pernera Beach) a szomszédos Callisto Holiday Complex előtt található (kb. 70 m) illetve az üdülőhely egyik legszebb homokos strandjától (Sandy Bay) mindösszesen 500 méterre fekszik. A városközpont vagy a Nissi Beach taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár kb. 1.50 eur).

Szobák: minden szoba (~30m2) és családi szoba (~40m2) a kerti épületekben található, szépen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, konyhasarokkal (mosogató), hűtővel, vízforralóval, tv-vel, telefonnal felszerelt.

A családi szobák nagyobb alapterületűek, két helységgel (hálószobával és nappalival, nappaliban étkezővel és szófával, ami ággyá vagy ülőbútorrá is alakítható) rendelkeznek. A szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldi vagy medencére néző kilátással. Hajszárító és szobaszéf a helyszínen térítés ellenében igényelhető.

Szolgáltatások: recepció, étterem, több bár, gyermekfelügyelet, internetezési lehetőség (ingyenes WiFi), parkoló, rendezvényszervezés (pl. esküvő), minimarket, strandtörülköző szerviz (letét ellenében). A városközpontban számtalan vásárlási és szórakozási lehetőségek közül választhatunk.

Sport és szórakozás: több medence (nyitott és fedett is), gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal (medence körül térítésmentesen, a strandon térítés ellenében), játszótér, tenisz és röplabdapálya, edzőterem. Animációs team szervezésében érdekes és sokszínű szórakoztató és sportprogramok, játékos versenyek, élőzene. A tengerparton vízisport bázis, számtalan szórakozási lehetőséggel (kajak, banán, motorcsónak, jetski, ejtőernyő stb.)  Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. 

Electra Waterpark: 1 családi csúszda, 2 gyors csúszda, 1 inga csúszda, 2 csőcsúszda, gyermekvízi világ (építmény) csúszdákkal, hullámmedence, lustafolyó. Térítésmentes napernyő és nyugágy használat, zuhany.  A csúszdapart májustól októberig, az időjárás függvényében működik.

Étkezés: all inclusive ellátással, benne: reggeli (07:30-10:00), ebéd (12:30-14:30) és vacsora (19:00-21:30), snack ételek és szendvicsek (10:30-12:00 és 15:00-18:00 óra között), jégkrémek, korlátlan italfogyasztás 10:00–23:59 óra között. Az italválaszték pohárban felszolgálva, a szálloda által meghatározott helyi és alkoholos és üdítőitalokra, vízre és gépi kávéra vonatkozik. Az import és palackozott italok fogyasztása térítéshez kötött.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén vagy két-három felnőtt és egy vagy két gyermek egy családi szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

 

electraholidayvillage03_400

electraholidayvillage02_400 

electraholidayvillage20_400

electraholidayvillage26_400

electraholidayvillage39_400

electraholidayvillage40_400 

electraholidayvillage35_400

electraholidayvillage38_400 

electraholidayvillage04_400

kerti szoba minta:

electraholidayvillage24_400

electraholidayvillage23_400

Aktuális helyekről, részvételi díjakról érdeklődjön irodánkban!

Tel: 52/538-333

06-30-531-12-55

 


314 olvasás