Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

The Dolmen Resort ****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dolmen_kil_400 

dolmen_hall_400 

dolmen_szoba_400 

dolmen_szoba2_400 

dolmen_ett_400 

dolmenbmed_400 

dolmen_med_400 

dolmen_part_400 

 Modern újépítésű négyszáztizenhárom szobával rendelkező kiemelkedő minőségű szálloda, a St. Paul’s Bay öbölben, Qawra-ban helyezkedik el, mindössze a tengerparti út és a sétány választja el a sziklás tengerparttól.

 

 

Fekvése: modern újépítésű négyszáztizenhárom szobával rendelkező kiemelkedő minőségű szálloda, a St. Paul’s Bay öbölben, Qawra-ban helyezkedik el, mindössze a tengerparti út és a sétány választja el a sziklás tengerparttól. A szálloda különlegessége a szálloda kertjében eredeti állapotában meghagyott ókori megalitikus kőtemplom (dolmen), illetve az Oracle Kaszinó. A szálloda közelében található buszpályaudvarról egyénileg is könnyen megközelíthetjük a sziget bármely pontját.

Szobák: minden szoba szépen berendezett egy hálószobás, fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, LCD tv-vel, minibárral, telefonnal, Wi-Fi internetkapcsolattal (térítésmentes), kávé és teakészítővel, szobaszéffel felszerelt.

A szuperior szobák kialakításában megegyeznek a standard szállodai szobákkal, nagyobb alapterületűek (kb.35nm) az épület magasabb emeleti szintjein találhatóak. A tengerre néző és szuperior szobákhoz privát erkély vagy terasz tartozik, az utcára néző szobák egy része erkély nélküli.

Szolgáltatások: recepció, több étterem, több bár, internetkávézó, pizzéria, játékterem, ajándéküzlet, gondozott kert, mosoda, lift, parkoló.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kert, több medence, gyermekmedence, fedett és fűtött medence, pezsgőfürdő (szezonális nyitva tartás), napozóterasz, tengerparti strandklub tengervizes medencével és hatalmas privát stéggel, napernyők és nyugágyak (törülköző térítésmentesen), jól felszerelt tornaterem, kölyök klub, játszótér, ingyenes belépő a kaszinóba. Térítés ellenében: búvárklub, Health & Fitness Center, szauna, gőzfürdő, különböző szépségterápiás kezelések, masszázs. A nyári időszakban folyamatos animációs programok napközben és este. A szálloda közelében található homokos strandon a nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Étkezés: Büfé reggeli. Felár ellenében félpanzió(+) büfé vacsorával, a vacsora ideje alatt térítésmentes italfogyasztás: helyi borok, sörök, üdítőitalok, ásványvíz illetve all inclusive ellátás foglalható. Az all inclusive ellátás tartalmazza: büféreggeli (07:30-10:00), büfé ebéd a főétteremben vagy könnyű a’ la carte ebéd a Cafe Delosban (12:30-14:00) és büfé vacsora(18:30-21:00), snack ételek, tea, kávé és jégkrém fogyasztása a Café Delosban 15-17 óra között, korlátlan italfogyasztás a szálloda által megjelölt italokra 11–23 óra között (helyi italok, különféle napközbeni szervezett programok, játékok pl: minigolf, asztalitenisz, térítésmenetes edzőterem használat.

 

 A szabad helyekről és az árakról információ:

 52/538-333

06-30-5311255


441 olvasás