Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Dél -Ciprus: Blue Harbour Boutique Aparthotel

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A városközpont közelében elegánsan kialakított vadonatúj butikhotel, amely a hangulatos hajókikötő mellett épült.

 

Fekvése: Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, a városközpont közelében a hangulatos hajókikötő mellett épült, éttermek, üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában található, elegánsan kialakított egyemeletes kiemelkedő színvonalú 28 szobás butikhotel. A tengerpart száz méterre, a legközelebbi strand háromszáz méternyire fekszik. Ayia Napa központja számtalan szórakozási lehetőséget kínál, a szálláshelytől pár perc sétányira számos bár, klub, szórakozóhely érhető el. A sziget egyik legszebb strandja a Nissi Beach (2 km) taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár kb. 1.50 eur).

Szobák: minden standard szoba (~20 m2) földszinti elhelyezkedésű, hangulatos színvilágú és szépen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, Lcd tv-vel, hűtővel, szobaszéffel és vízforralóval felszerelt. A deluxe szobák (~25 m2) felszereltsége ugyanaz, azonban még otthonosabban berendezettek (franciaágy és társalgórész dívánnyal), és emeleti elhelyezkedésűek. Minden szobához és erkély (hangszigetelt üvegezés) tartozik, az emeleti szobákból a kilátás korlátozottan tengerre néző. A családi szobák (~35 m2) hasonló felszereltséggel azonban nagyobb alapterületűek (kétszintes elosztásúak, földszinti és emeleti szobákkal) és két erkéllyel rendelkeznek. 

Szolgáltatások: recepció, autó-motor és kerékpárbérlés, takarítás és törülközőcsere (napi rendszerességgel), internetezési lehetőség (a WiFi térítésmentes), parkoló, mosodai szolgáltatás és fodrászszalon közvetlen közelben.

Sport és szórakozás: A szálláshely környékén üzletek, bárok, szórakozóhelyek sokasága találhatók, emiatt környezetében elsősorban hétvégén és ünnepnapokon zajra lehet számítani.

Étkezés: Önellátás. A szobákban nem található konyha, főzési lehetőség (melegital készítésén vagy italok hűtőben történő tárolásán kívül) nincs. Felár ellenében bővített kontinentális reggeli foglalható (kb. 09:00-11:00 között). Az üdülőhely központjában számos étterem, taverna található.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két vagy három gyermek elhelyezése csak családi szobákban lehetséges.

 

blueharbourboutique3_400 

hrgmakadispa1_1373968990_400_04 

blueharbourboutique4_400

blueharbourboutique5_400 

blueharbourboutique7_400

blueharbourboutique8_400 

blueharbourboutique10_400

blueharbourboutique13_400 

blueharbourboutique14_400 

blueharbourboutique11_400

blueharbourboutique12_400 

 

 

Az árakról és a szabad helyekről információ: 

52/538-333

06-30-5311255

 

 

 


293 olvasás