Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Dél- Ciprus: Asterias Beach Hotel****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felújított szálloda, Ayia Napától 5 km-re, közvetlenül a tengerparton található. A szálloda ideális azok részére, akik pihenésre, nyugodt kikapcsolódásra vágynak. 

 

Fekvése: nyugodt természeti környezetben, a csodálatos Makronissos Bay-en épült, az elmúlt években felújított, kategóriájában kiemelkedő színvonalú, százkilencvenhét szobás modern, rendkívül népszerű szálloda, Ayia Napa központjától öt km-re, közvetlenül a lassan mélyülő fehérhomokos tengerparton található. A szálloda ideális azok részére, akik pihenésre, nyugodt kikapcsolódásra vágynak. A közelben található Ciprus egyik legnagyobb csúszdaparkja (másfél km) illetve több hangulatos tengerparti öböl és strand (pl. Nissi Beach).

Szobák: minden szoba egy hálószobás (~23 m2), szépen berendezett, fürdőszobás, légkondicionálóval, tv-vel, telefonnal, hajszárítóval és mini hűtővel felszerelt. A szobákat világos színek és letisztult ízlésvilág jellemzi.

A szobákhoz erkély tartozik szárazföldre, medencére, oldal tengerre néző vagy tengerre néző kilátással.

A családi szobák (max.4 fős), azonos felszereltséggel, mint a standard szobák csak tágasabbak (gyermekek elhelyezésére emeletes ágyon) és kertre néző erkéllyel rendelkeznek. Széf és minibár fogyasztás, térítés ellenében.

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem, bár, strand és szobaszerviz, mini market és ajándékbolt, parkoló, fodrászat, ingyenes Wi-Fi internet kapcsolat a szobákban és a szálloda meghatározott részein, rendezvényszervezés (pl. esküvő).

Sport és szórakozás: családi medence, gyerekmedence, fedett medence (nyáron zárva), napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel melyek a medencénél térítésmentesen használhatók, strandtörölköző szerviz, játszótér, miniklub, tornaterem, térítés ellenében: masszázs, teniszpálya, biliárd, gőzfürdő, szauna és pezsgőfürdő. Élőzene és esti műsorok. Napközbeni szórakoztató és sportprogramok, vetélkedők (vízi torna, strand röplabda), esténként zenés táncos műsorok, vacsoraestek. A strandon nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.    A tengerparton vízi sport lehetőségek széles választéka.

Étkezés: félpanzió, büféreggelivel (szalonna, főtt tojás, rántotta, omlett, virsli, kolbász, sajtok, felvágottak, péksütemények, zöldségek, tea, kávé, lekvár, müzli) és büfé vacsorával.

Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli, ebéd és vacsora, snack ételek és szendvicsek (10:30-12:30, 16:30-17:30 és 22:00-23:00 óra között), sütemények, délutánonként kávé és tea illetve korlátlan italfogyasztás 10–24 óra között (helyi alkoholos és alkoholmentes italok). Igény szerint ’Prémium all inclusive’ ellátás foglalható mely a fentieken túl tartalmazza: térítésmentes szobaszéf használat, kávéfőző, köntös és szobapapucs használat, import alkoholos italok, jégkrémek, jegeskávé és milkshake fogyasztás, térítésmentes teniszpálya, szauna és gőzfürdő használat. Előzetes helyszíni regisztrációval heti egy alkalommal vacsora átjelentkezést a szálloda a’ la carte éttermeibe (Koralli Seafood és Golden Sands Italian Restaurant).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek elhelyezése csak családi szobában lehetséges (emeletes ágyon). 

 

asteriasaerial5_400

asteriasaerial1_400

asteriasaerial16_400

asteriasaerial20_400

017_400_01

12g1_400

panoramarooftopbar101_400 

almare34_400

mainbar11_400

mainrestaurant14_400

standard szoba: 

gardenviewroom1_400

 


Információ a szabad helyekről, egyéb szobatípusok árairól, pótágyárakról:

Tel.: 52/538-333 

06-30-531-12-55 

 

 


495 olvasás