Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Ayia Napa: Amethyst Napa Hotel****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Nissi avenue mentén épült modern, 115 szobás szálloda. A tengerpart 400 méternyire, a sziget talán legszebb homokos strandjai (Landa Beach és Makronissos Beach) pedig mindösszesen 600 méter távolságra találhatók.

 

Fekvése: Ayia Napa Ciprus egyik legnépszerűbb városának az üdülőövezeti részen, a Nissi avenue mentén, a városközponttól kb. 5 km-re, az Asterias Beach Hotel közelében található, modern 115 szobás szálloda. A tengerpart 400 méternyire, a sziget talán legszebb homokos strandjai (Landa Beach és Makronissos Beach) pedig mindösszesen 600 méter távolságra találhatók.

Minden korosztály részére ideális szálláshely Ciprus legnépszerűbb üdülővárosának közelében. A szállodától kb.900 méterre található Ciprus egyik legnagyobb csúszdaparkja illetve több hangulatos tengerparti öböl és strand. Ayia Napa városközpontja taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár a városközpontban kb. 1.50 eur).

Szobák: minden szuperior szoba egy hálószobás (~24 m2), szépen berendezett, fürdőszobás, légkondicionálóval, Lcd tv-vel, telefonnal, hajszárítóval és mini hűtővel és vasalóval felszerelt. A szobákat világos, nyári színek, fabútorok és letisztult ízlésvilág jellemzi. A szobák mindegyikéhez erkély tartozik, medencére és tengerre néző kilátással.

Lehetőség van olyan szuperior szoba foglalására is, melyhez nagyméretű tengerre néző terasz tartozik, ahol napozóágyak is találhatók. A lakosztályok, azonos bútorzattal, mint a szuperior szobák, azonban kialakításuk és fekvésük előnyösebb, felszereltségükben extraként fürdőköntös és vízforraló (tea és kávékészítési lehetőség) szerepel. Széf és minibár fogyasztás, térítés ellenében.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, szobaszerviz, ajándékbolt, fodrászat, ingyenes Wi-Fi internetezési lehetőség (ingyenes a szálloda egész területén), rendezvényszervezés (pl. esküvő), parkoló

Sport és szórakozás: családi medence, gyerekmedence, napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel, strandtörölköző szerviz (depozit ellenében), röplabdapálya, gyermekjátszótér, biliárd. Spa és Wellness részleg: fedett medence, tornaterem, masszázs, gőzfürdő, Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A strandon nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető. A tengerparton vízi sport lehetőségek széles választéka.

Étkezés: félpanzió, büféreggelivel (szalonna, főtt tojás, rántotta, omlett, virsli, kolbász, sajtok, felvágottak, péksütemények, zöldségek, tea, kávé, lekvár, müzli) és büfé vacsorával.

Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli, ebéd és vacsora, snack ételek és szendvicsek, sütemények, délutánonként kávé és tea illetve korlátlan italfogyasztás 10–23 óra között (helyi alkoholos és alkoholmentes italok).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek elhelyezése csak lakosztály szobában lehetséges.


amethystnapahotelspapool_outdoor_400_01

amethystnapahotelspapool_outdoor4_400 

amethystnapahotelspareception_400

amethystnapahotelspabar_400

amethystnapahotelspap1001332_400 

SPA részleg: 

amethystnapahotelspaspa3_400 

amethystnapahotelspap1001308_400

amethystnapahotelspap1001318_400

superior szoba minta: 

p1001248_600x400_400

junior suite minta: 

p1001257_600x400_400_01
 

Aktuális helyekről érdeklődjön irodánkban!

TEL.: 52/538-333 

06-30-531-12-55 



469 olvasás