Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Ayia Napa: Atlantica Aeneas Resort*****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

atlanticaaeneasresortmedence012_400 

atlanticaaeneasresortmedence03_400 

atlanticaaeneasresort04med_400

atlanticaaeneasresortgyerekmedence_400 

atlanticaaeneasresortvizicsuszda01_400 

ltiatlanticaaeneasresortspa_27216_20gy_400 

ltiatlanticaaeneasresortspa_27216_21gym_400 

ketagyasstandardszarazfoldrenez337szoba01_400 

szárazföldre néző szoba

ketagyasstandardmedencerenez337szoba01_400 

medencére néző szoba

ketagyasszarazfoldrenez337csaladilakosztaly01_400 

családi lakosztály

ketagyasszarazfoldrenez337csaladilakosztaly03_400 

 családi lakosztály

ltiatlanticaaeneasresortspa_27216_30ett_400 

 

 

Fekvése: Ayia Napától 2 km-re, a Nissi Bay-en, az üdülőhely leghíresebb részén épült,  326 szobás, főépületből és több kétszintes kerti villából álló, hatalmas medencerendszerrel rendelkező, a közelmúltban teljesen felújított, rendkívül népszerű, karibi hangulatú szálloda, a fehér homokos, és pálmafákkal körülvett lassan mélyülő finomhomokos strandtól mindössze  100 méterre található.

Taxival vagy a szálloda közelében lévő buszmegállóból könnyedén bejuthatunk a központba vagy akár a közeli Water World csúszdaparkba.

Szobák: minden standard szoba elegánsan berendezett, egyhálószobás (26m2), fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, síkképernyős tv-vel, szobaszéffel, hűtővel, vízforralóval (kávé és teafőzési lehetőség) és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik, szárazföldre vagy medencére néző kilátással. Minibár a helyszínen térítés ellenében.

A családi szobák nagyobb alapterületűek (32m2), hasonlóan felszereltek, hálószobával és tolóajtóval (paravánfal) elválasztható nappalival (kihúzható kanapé) rendelkeznek. A szobák elhelyezkedése a főépületben illetve a kerti épületekben is előfordulhat (szobák kiosztása a szálloda hatásköre).

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem, gyorsétterem (hamburger, hot-dog stb.) több bár, medencebár, szobaszerviz, mosoda, ajándék- és ékszerüzlet, autó- és motorbérlő iroda, parkoló, minimarket, fodrászszalon, konferenciatermek, ingyenes WiFi (közös részeken és a szobákban is), rendezvényszervezés (pl. esküvő).

Sport és szórakozás: hatalmas egybefüggő vízfelületű medence hidakkal, átjárókkal, több különálló medence, hatalmas napernyővel fedett gyermekpancsoló, strandtörülköző, nyugágyak és napernyők térítésmenetesen igénybe vehetők, fedett medence (nyári hónapokban nem üzemel), szauna, nyitott és fedett pezsgőfürdő, szolárium, masszázs, SPA részleg, squash- és teniszpályák, fitneszterem, asztalitenisz, biliárd, minigolf, miniklub (4–12 éves kor között), gyermekjátszótér, játékterem.

Animációs team szervezésében érdekes és sokszínű, reggeltől estig tartó szórakoztató és sportprogramok, fantasztikus gyerekdiszkó, kabaré és tánc show-k, játékos versenyek, élőzene főszezonban minden este.

A közeli tengerpart vízisport-lehetőségek széles választékát kínálja. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: félpanzió, bőséges svédasztalos reggelivel (szalonna, főtt tojás, rántotta, omlett, virsli, kolbász, sajtok, felvágottak, péksütemények, zöldségek, tea, kávé, lekvár, müzli) és büfé vacsorával. Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli, ebéd és vacsora, snack ételek és szendvicsek (10:30-12:30, 16:30-17:30 és 22:00-23:00 óra között), sütemények, délutánonként kávé és tea illetve korlátlan italfogyasztás 10–24 óra között (helyi alkoholos és alkoholmentes italok). Előzetes helyszíni regisztrációval heti egy alkalommal vacsora átjelentkezést a szálloda a’ la carte éttermeibe (ciprusi, grill).

 

Bővebb információ: 

52/538-333

06-30-5311255


219 olvasás