Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Adriatik Lux apartmanok

írta on

image

 

 

 

 

 

 

adriatik_rec_400 

adriatic_szoba_400 

adriatik_szoba2_400 

adriatik_szoba3_400 

adriatik_zuh_400 

adriatik_kil_400 

 

Montenegro: Budva

Az apartmanok csendes környéken találhatók. Minden apartman a tengerre vagy a városra néz erkélyesek . Az apartmanok nagyon szépek modern bútorokkal kényelmes ágyakkal.Minden apartmanban van Wi-Fi,Tv a konyhasarok jól felszerelt , minden apartman légkondicionált. Az apartmanházban lift található. Javasoljuk igénybe venni a fizetős parkolást (5€/nap/autó), mert a környéken fő szezonban nehéz parkolóhelyet találni. Recepció 24 órás. A recepció személyzete angolul, oroszul és olaszul is beszél. Az ár tartalmazza a takarítást és minden nap, a törölközőcserét, az ágyneműt pedig minden 4. napon. Az épület aljában kávézó található a szomszédos épületben pedig egy kisbolt.
Fekvés
Budva Budapesttől 820-1050 km / útvonaltól függően. Budva a montenegrói tengerpart turisztikai központja, nyüzsgő nagy üdülő város csodálatos óvárossal rengeteg szórakozási lehetőséggel, vízi sportokkal, aquaparkkal. Az Adriatik Lux apartmanok Budva központjában találhatók, . Az apartmanok 2019-ben épültek. Gyalog 15 perc séta a tengertől és kb. 25-30 perc séta az óvárostól-
Távolságok
Budapestől 820 -1050 km az útvonaltól függően.
Szállás
Studio 02+1: franciaágy +pótágy, fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, erkély székekkel és asztallal. Ez a szoba típus megfelel 2 felnőtt részére vagy 2 felnőtt 1 gyermek részére . Gyermek pótágyon 12 éves korig ingyenes. 12 éves kor felett 50% kedvezmény. Studio 03: franciaágy, 1 db egyszemélyes ágy, fürdőszoba, étkező terület asztallal és székekkel, teljesen felszerelt konyha, erkéllyel mely rendelkezik asztallal és székekkel. Alkalmas 3 felnőtt vagy 2 felnőtt 2 kisebb gyermek fogadására. 12 éves korig egy gyermek pótágyon ingyenes. 12 éves kor felett 50% kedvezmény. 4 ágyas apartman: franciaágy hálószobában, a nappaliban dupla ágy, fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, étkező asztallal és székekkel, erkély kinti asztallal és székekkel, 2 tv az apartmanban. Alkalmas 4 felnőtt vagy 3 felnőtt 1 gyerek vagy 2 felnőtt 2 gyerek részére. Gyerek 12 éves korig 4. ágyon 50% kedvezmény Klíma az árban.
Felszereltség
Minden apartman Wi-Fi csatlakozással, tv-vel, teljesen felszerelt konyhával, légkondicionálóval, hajszárítóval, vasalóval, vasalódeszkával, bútorozott erkéllyel rendelkezik.
Sport és szórakozás
Budva tengerpartján mindenféle vizisport megtalálható , a városban rengeteg szórakozó hely van, vendéglők kávézók gyerekeknek játszóterek.
Gyerekek
Studio 02+1: 3. ágyon a gyermekek elhelyezése ingyenes 12 éves korig, 12 éves kor felett 50% kedvezményt kapnak. Apartman (4 fő): 4. ágyon 12 éves korig ingyenes a gyermeknek
 
Nagyon szép új nagyon tiszta modern épület .
Ellátás
Önellátás

 

 

 

 

A szabad helyekről  információ: 

52/538-333

06-30-5311255


223 olvasás