Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Adams Beach Resort Hotel*****

írta on

image

 

 

 

 

Kiemelkedő színvonalú szálloda közvetlenül Ayia Napa leghíresebb részén a Nissi Bay fehérhomokos tengerpartján található. 

Fekvése: kategóriájában kiemelkedő színvonalú, 395 szobás több épületszárnyból (főépület és melléképületek) álló szálloda, közvetlenül Ayia Napa és talán egész Ciprus legszebb strandján, közvetlenül a Nissi Bay fehérhomokos tengerpartján található. A szállodához privát strand (egy kis öbölben), gondozott árnyékos kert, romantikus kápolnával, nagyméretű medencerendszer tartozik. Ayia Napa központja kb. három km.

 

Szobák: minden szoba egy hálószobás (~24 m2) légkondicionált, fürdőszobás, Tv-vel, telefonnal, hajszárítóval és szobaszéffel felszerelt. Minibár, térítés ellenében (fogyasztás). A szobákhoz erkély tartozik utcai vagy oldal tengerre néző kilátással. A superior szobák szebben berendezettek, nagyobb alapterületűek (29 m2), vízforralóval (tea és kávéfőzési lehetőség) is felszereltek, az erkélyről utcai vagy kertre néző kilátás nyílik. A Junior lakosztályok hasonlóan berendezéssel és felszereltséggel mint a superior szobák, azonban még nagyobb alapterületűek (37 m2), a hálószoba (két ágy) és a szolid tolóajtóval elválasztható alvórésszel (két ágy vagy emeletes ágy) rendelkezik, családoknak ideális elhelyezést biztosít.

 

Szolgáltatások: recepció, lift, több étterem, taverna, koktélbár, Sushi bár, medence bár, szoba szerviz, taxi szerviz, éjszakai club, business center, pénzváltás, ajándék és ékszerboltok, Wi-Fi (ingyenes), privát kápolna, rendezvényszervezés (pl. esküvő).

 

Sport és Szórakozás: úszómedence, családi medence, gyerekmedence, lassú folyó és élménymedence, nyitott jacuzzi, több csúszda, egészség centrum, szauna, gimnasztikai és fitnessz központ, gőzfürdő, szolárium, masszázs, aqua aerobic, fodrász szalon, játszótér, miniklub, teniszpálya. A privát strandon a napernyő és a nyugágyak használata ingyenes, strandtörülköző szerviz. Animációs team szervezésében érdekes és sokszínű, reggeltől estig tartó szórakoztató és sportprogramok, élőzene főszezonban minden este. A szomszédos Nissi beach-en vízisport-lehetőségek széles választéka (jet ski, ejtőernyőzés, banana stb.)

 

Étkezés: Félpanzió, bőséges svédasztalos reggelivel és vacsorával. Felár ellenében teljes panziós ellátás foglalható, benne: reggeli (07:00-10:00), ebéd (12:30-15:30) és vacsora (19:00-22:00).

 

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két vagy három gyermek elhelyezése csak superior szobákban vagy Junior lakosztályokban lehetséges.

 

003_400
 
13.deluxewing_400
 
classic szoba: 
 
15.classicroom_400
 
16.classicroombathroom_400 
 
családi szoba: 
 
014_400_01 
 
23.glasshouseloungerestaurant_400
 
35.soccisushibar_400
 
48.hotelchapel_400
 
66.poolandseaview_400
 
74.nissibeach_400 
 
 

Az árakról, időpontokról információ:

52/538-333

06-30-5311255


 


611 olvasás