Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Side: Voyage Sorgun*****

írta on

image

 

 5910_l_400

5914_l_400

5913_l_400

5918_l_400

5915_l_400

voyagesorgungeneral004_400

voyagesorgungeneral0010_400 

5917_l_400 

5911_l_400


Repülőtértől való távolság: 65 km 

Legközelebbi város: Side (3 km)

Tengerpart: homokos-aprókavicsos

Tengerparttól való távolság: közvetlen tengerparti

Megnyitás dátuma: 2015

Gyermekkedvezmény: 12.99

_______________________

Információk: 

A szálloda kb. 65 kilométerre található az antalyai repülőtértől és kb. 3 kilométerre Side központjától. A szálloda közvetlenül a homokos-aprókavicsos tengerparton fekszik, melyhez egy stég is tartozik. A hatalmas területtel rendelkező szálloda több medencének, gyermekmedencének, aquaparknak és különböző sportolási lehetőségeknek ad helyet. A napközbeni és az esti animációs- és sportprogramokról a szálloda animátor csapata gondoskodik. Esténként élő zene és profi előadóművészek szórakoztatják a vendégeket. Az ízek szerelmesinek lehetősége nyílik megkóstolni mind a török, mind a nemzetközi konyha specialitásait a főétteremben és az a’la carte éttermekben. A kicsiket szálloda mini klubja és animátor csapata egész napos színes programokkal várja.

Elhelyezkedés: 

Side központjától 3 kilométerre, az antalyai repülőtértől 65 kilométerre található.

Tengerpart: 

A szálloda tengerpartja homokos-aprókavicsos. A napernyők, a napozóágyak és a matracok használata a medencénél és a tengerparton is ingyenes. A saját tengerparthoz stég is tartozik. A tengerparton 10 és 18 óra között bar üzemel, a koncepcióba tartozó italok fogyasztása ingyenes.

Ellátás: 

Ultra all inclusive ellátás, amely 07 és 24 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi svédasztalos rendszerben, gyermek büfé, délutáni snack, gözleme, tea, kávé, sütemény és fagylalt a meghatározott időpontokban és a kijelölt helyeken.

A bárokban és a főétkezéseknél a helyi és bizonyos import alkoholmentes és alkoholos italok fogyasztása ingyenes. Az ultra all inclusive koncepcióba nem tartozó import alkoholos italok és a borospince kínálatából a borkülönlegességek térítés ellenében fogyaszthatók.

A kínai, görög, nemzetközi 24, olasz, török a’la carte éttermekben a fogyasztás ingyenes. A teppanyaki és a steak a’la carte éttermek térítés ellenében vehetők igénybe. A ’cuisine 24’ a’la carte étterembe előzetes asztalfoglalás nem szükséges.

A minibár üdítőitalokat, ásványvizet, gyümölcslevet, bort, sört, tejet, csokoládét, chipset, sós mogyorót tartalmaz, minden nap töltik és a fogyasztásuk ingyenes.

Szoba típusok: 

● Standard szoba - főépületi (31 m2 / 2-4 fő részére): tájra/tengerre néző, központi légkondicionáló, erkély, minibár, széf fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat

● Standard szoba -bungalow (35 m2 / 2-4 fő részére): tájra/tengerre néző, központi légkondicionáló, erkély, minibár, széf fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat

Családi szoba -főépületi (50 m2 / 1-5 fő részére): 2 hálószobás, központi légkondicionáló, erkély, minibár, széf fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat

● Családi szoba -bungalow (53 m2 / 1-5 fő részére): 2 hálószobás, központi légkondicionáló, erkély, minibár, széf fürdőszoba zuhanyzóval, hajszárító, papucs, LCD TV/SAT, telefon, vízforraló, tea és kávé bekészítés, wifi internetkapcsolat

Szolgáltatások:

● Wifi internetkapcsolat a szálloda egész területén

● Napernyők, napágyak és matracok a medencéknél és a tengerparton

● Mosoda és ruhatisztítás

● Üzletek

● Orvosi ügyelet

Sport és szórakozás:

● Aquapark 5 felnőtt csúszdával 1 gyermek csúszdával

● 5 kültéri felnőtt medence

● 2 kültéri gyermek medence

● 2 beltéri medence: felnőtt, gyermek (téli időszakban fűtött)

● Fitnesz terem

● Nappali és esti animációs programok

● Esti műsor és élőzene

● Aerobik

● Darts

● Boccia

● Strandröplabda

● Asztalitenisz

● Teniszpálya

● Teniszpálya megvilágítása, teniszütő

● Mini Mozi

● Játékterem, bowling, billiard

● Diszkó

● Vízi sporteszközök a parton (banán, jetski, parasailing stb), búvárkodás

Wellness:

 ● Török fürdő (hamam)

● Szauna

● Gőzfürdő

● Török fürdőben peeling (bőrradírozás)

● Masszázs és szépségkezelések

● Fodrász

Gyerekeknek:

● Mini klub (4-12 éveseknek)

● Gyermek animációs programok, pizza sütés, arcfestés

● Játszószoba

● Játszótér

● Gyermek menü, baba ételek, üvegmelegítő

● Mini diszkó

● Babakocsi, gyermek bicikli

● Alvószoba, TV szoba

● Gyermekmegőrzés

 

Aktuális árakról, szabad helyekről érdeklődjön irodánkban !

Tel.:  52/538-333

06-30-531-12-55 



314 olvasás