Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Ayia Napa: Cosmelenia Hotel Apartments

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, üdülőövezeti részen, a városközponttól kb. 4 km-re található, tágas belső udvarral és napozóterasszal rendelkező, 42 szobás, igen népszerű, családias hangulatú apartmanhotel. 

 

Fekvése: Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, üdülőövezeti részen, a városközponttól kb. 4 km-re található, tágas belső udvarral és napozóterasszal rendelkező, 42 szobás, igen népszerű, családias hangulatú apartmanhotel. Minden korosztály részére ideális szálláshely Ciprus legnépszerűbb üdülővárosában. A sziget egyik legnépszerűbb strandja, a csodálatos homokos parttal rendelkező Makronissos Bay a szálláshelytől nyolcszáz méterre fekszik. Ayia Napa városközpontja taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár a városközpontba, napközben kb. 1.50 eur).

Szobák: minden standard stúdió (~30 m2) egyhálószobás, praktikusan berendezett, fürdőszobás, konyhasarokkal (főzőlap, hűtő, vízforraló, kenyérpirító, edények és evőeszközök), Tv-vel, hajszárítóval, telefon felszerelt. A szuperior stúdió kialakítása és bútorzata modernebb, komfortosabb elhelyezést biztosít. Az apartman (~44 m2) hasonló felszereltségű, mint a standard stúdió, nagyobb alapterületű, egy hálószobával és nappalival (konyhasarok) rendelkeznek. Széf és légkondicionálás felár ellenében, vasaló letét ellenében igényelhető. Minden stúdióhoz és apartmanhoz erkély tartozik szárazföldre vagy medencére nyíló kilátással.

Szolgáltatások: recepció, étterem, Tv szoba, bár, medence és snack bár, kerékpárbérlés, ágynemű- és törülközőcsere (heti egy alkalommal), internetezési lehetőség (wifi ingyenes), parkoló.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kertben medence és gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, biliárd, teniszpálya. A szálláshely közelében (sétatávolság) üzletek, bárok és szórakozóhelyek sokasága találhatók. A környező strandokon a nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: Önellátás. Az üdülőhelyen több étterem, taverna található. Főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Felár ellenében bővített kontinentális reggeli vagy félpanzió (reggeli és menüvacsora) foglalható.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két gyermek elhelyezése csak apartmanokban lehetséges.

 

gallery1_orig_400

gallery2_orig_400

gallery5_orig_400

gallery7_orig_400

gallery8_orig_400

gallery3_orig_400

accommodation10_orig_400

 

Stúdió minta: 

accommodation11_orig_400

accommodation3_orig_400

accommodation2_orig_400

accommodation12_orig_400 

 

Aktuális helyekről, időpontokról érdeklődjön irodánkban! 

TEL: 52/538-333

06-30-531-12-55 

 


104 olvasás