Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Makadi-bay: Makadi Palace****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makadi_palace_k21_400 makadi_p_med3_400

makadi_p_med2_400 

makadi_palace_kert_400 

makdi_pal_szoba_400 

makadi_pal_part_400


A MAKADI PALACE Hurghadától kb. 30 km-re délre Makadi Bay-en, közvetlenül a tenger partján található. Az itt lévő meseszép korallzátony leírhatatlan biológiai sokfélesége könnyen felfedezhető pipás búvárkodással (strandcipő javasolt). Egy gyönyörű parti sétányon keresztül közelíthetőek meg a szomszédos RED SEA HOTELek, mint a MAKADI SPA, a GRAND WATERWORLD MAKADI és a GRAND MAKADI szálloda. 

Már az előcsarnokban ámulatba ejtő a varázslatos építészeti stílus. A buja, zöld növényekben gazdag lobbyban található a recepció és egy lobby bár, ahol ingyenes WiFi érhető el. Az esti programokra és szórakozási lehetőségekre a JOKER LOUNGE BAR-ban és a MAKADI MALL-ban van lehetőség. A STAN GETZT Piano Bár élőzenés műsora pedig szinte bevonzza a vendégeket egy finom koktél melletti kis zenehallgatásra.

A hatalmas komplexumban egy 8000 m²-es medence-világ található, külön gyerekmedencékkel. A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba. Felújítási munkálatok a hotel területén: kialakításra kerül egy mozgáskorlátozott mosdó, de ennek munkálatai nem érintik a medence környékét.

 

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS: Térítés ellenében: 6 teniszpálya (esti kivilágítással, felár ellenében) és focipálya, Makadi Finess Club, masszázs. Asztalitenisz, strandröplabda, vízilabda, aerobic, vízitorna, sporttevékenységek, játékok és versenyek. A Makadi Fitness Club és a masszázsok térítés ellenében vehetőek igénybe. Naponta változó, esti élőzenés és szórakoztató programok.

SZOBÁK: Az 511 ízlésesen berendezett JUNIOR SUITE szobák (kb. 40 m²) fürdőkáddal/zuhannyal, WC-vel, légkondícionálóval (szezonális), műholdas TV-vel, telefonnal, mini hűtő­szekrénnyel, hajszárítóval és egy kényelmes ülősarokkal rendelkeznek. Általában bútorokkal berendezett terasz/ erkély is tartozik hozzájuk.

KERTRE VAGY MEDENCÉRE NÉZŐ SUITE hasonlófelszereltséggel rendelkeznek, mint a junior suite, de kertre vagy medencére néznek (2023.11.01-től foglalható).

 

A BIG JUNIOR SUITE szobáknak hasonló a felszereltségük, azonban valamennyivel nagyobbak.

A GRAND SUITE szobák (kb. 80 m²) 2 hálószobával, egy nagy fürdőszobával és nagy balkonnal rendelkeznek.

 

ALL INCLUSIVE: A Makadi PALACE all inclusive ellátást biztosít, mely tartalmazza a reggelit, az ebédet és a vacsorát, valamint napközben magas minőségű snack ételek fogyasz­tását. A hotelben számos étterem található (bizonyos szolgáltatások térítés ellenében): Dome és Melange főétterem (Melange főétterem terasza felújításra kerül előreláthatóan május 30- június 30. között) , Thai Garden, Discovery Restaurant, Rendezvous terasz, Sunset Grillétterem, valamint a mediterrán specialitásokat kínáló Botanical Garden. Az all inclusive ellátás során 24 órában fogyaszthatóak a helyi nem alkoholos italok. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak.

 

A szabad helyekről és árakról információ: 

52/538-333

06-30-5311255

 


485 olvasás