Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Alexandra apartmanház

írta on

image

 

 

 

 

sartialexandra3_400

sartialexandra2_400

sartialexandra4_400

 

 

Fekvése:
A 2015-ben épült új, modern apartmanház Sarti központjában, a tengerparttól kb. 50 méterre található. A település központjában üzletek, éttermek, tavernák, kávézók, bárok várják az idelátogató vendégeket. Az apartmanház közelében több üzlet, minimarket és pékség is található. A tengerparton napernyők és napozóágyak bérelhetők illetve több beach-bár is található.

Elhelyezés:
2 fős, maximum 4 főig pótágyazható stúdiókban, 4 fős, maximum 6 főig pótágyazható apartmanokban és 2 fős, maximum 6 főig pótágyazható családi apartmanokban. A 2 fős, maximum 4 főig pótágyazható stúdiók mindegyike modern bútorokkal berendezett, konyhasarokkal, zuhanyzó/WC-vel, TV-vel, ingyenes WiFi-vel, légkondicionálóval felszerelt és kis balkonnal vagy terasszal rendelkezik. A balkonokon napernyő és kerti bútor található. Az árak tartalmazzák a légkondicionáló használatát. A 4 fős, maximum 6 főig pótágyazható apartmanok mindegyike modern bútorokkal berendezett, konyhasarokkal, zuhanyzó/WC-vel, TV-vel, ingyenes WiFi-vel, légkondicionálóval felszerelt és kis balkonnal vagy terasszal rendelkezik. Az apartmanokban nappali konyhával és külön hálószoba található. Az árak tartalmazzák a légkondicionáló használatát. A balkonokon napernyő és kerti bútor található. A 2 fős, maximum 6 főig pótágyazható családi apartmanok mindegyike modern bútorokkal berendezett, konyhasarokkal, zuhanyzó/WC-vel, TV-vel, ingyenes WiFi-vel, légkondicionálóval felszerelt és kis balkonnal vagy terasszal rendelkezik. Az apartmanokban nappali konyhával és külön hálószoba található. Az árak tartalmazzák a légkondicionáló használatát. A balkonokon napernyő és kerti bútor található.

Ellátás:
Önellátás. Reggeli (kontinentális), vacsora (menüválasztásos) vagy félpanzió befizethető, melyet egy helyi étteremben biztosítunk.

 


Görögországban idegenforgalmi adó fizetendő a helyszínen, melynek összege:

   kb. 3,5 euro/szoba/hét

 

 

Az árakról és a szabad helyekről információ: 

52/538-333

0630/5311-255

 

 


278 olvasás