Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Anna apartmanház

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

anna2_400

 

 

Fekvése:
Sarti központjától kb. 500 méterre, a homokos tengerparttól kb. 80 méterre épült apartmanház. A település központjában üzletek, éttermek, tavernák, kávézók, bárok várják az idelátogató vendégeket. Az apartmanház közelében minimarket és pékség is található. A tengerparton napernyők és napozóágyak bérelhetők illetve több beach-bár is található. 2018-ban az épületet egy emelettel bővítették. Itt kaptak helyet a modern, szépen berendezett PREMIUM stúdiók.

 

Elhelyezés:
2 és 3 fős STANDARD stúdiókban, melyek felszerelt konyhasarokkal, zuhanyzó/WC-vel, TV-vel, ingyenes WiFi-vel felszereltek és terasszal, vagy balkonnal rendelkeznek. Légkondicionáló használata a helyszínen befizethető 5 EUR/stúdió/nap áron. A STANDARD stúdiók maximum 3 fő elhelyezésére alkalmasak. 4 és 5 fős STANDARD apartmanokban, melyek felszerelt konyhasarokkal, zuhanyzó/WC-vel, TV-vel, ingyenes WiFi-vel felszereltek és terasszal, vagy balkonnal rendelkeznek. Légkondicionáló használata a helyszínen befizethető 5 EUR/apartman/nap áron. Az apartmanokban külön hálószoba és nappali/konyha található. Az apartmanok maximum 5 fő elhelyezésére alkalmasak. Családi STANDARD apartmanok foglalhatók, melyekben két felnőtt mellett akár három, 16 éves kor alatti gyermek ingyenes elhelyezésére van lehetőség. Az apartmanokban külön hálószoba és nappali/konyha található.

Ellátás:
Önellátás. Reggeli (kontinentális), vacsora (menüválasztásos) vagy félpanzió befizethető, melyet egy közeli étteremben lehet igénybe venni.

 

                    

Görögországban idegenforgalmi adó fizetendő a helyszínen, melynek összege:

   kb. 3,5 euro/szoba/hét

 

 

Az árakról és a szabad helyekről információ: 

52/538-333

0630/5311-255

 

 

 


213 olvasás