Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Faliraki Dream Apartmanház

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

falirakidream2_400

falirakidream3_400

falirakidream4_400

falirakidream5_400

falirakidream6_400

falirakidream7_400

 

 

Fekvése: a sziget egyik legnépszerűbb üdülőhelyén, Falirakin épült, hangulatos, családias, 3 emeletes, 25 szobás apartmanház. Faliraki központjától körülbelül 10 percnyi sétára található, csendes környezetben. A homokos tengerparttól kb. 400 méterre fekszik. Finom homokos, áramlatoktól mentes több kilométer hosszú strandja a helybéliek körében is igen népszerű. A közeli buszmegállóból a sziget számos pontja elérhető. Közelében található a csúszda park, az Anthony Quinn öböl, vagy akár Kallithea strandja.

 

Szobák: minden stúdió és apartman praktikusan berendezett. A szobákban, légkondicionáló berendezés, jól felszerelt konyhasarok (evőeszközök, edények és tányérok, főzési lehetőség, hűtő), fürdőszoba, hajszárító, széf, WiFi (térítés ellenében) és Tv található. A szobához erkély vagy balkon tartozik.

A stúdiók 2 - 3 fő elhelyezésére alkalmas, míg az apartmanok (egy hálószoba + nappali) maximum 4 fő elhelyezését biztosítja.

 

Szolgáltatások: recepció, kert, mini market, TV szoba, mosoda (felár ellenében), kerékpárbérlési lehetőség, ágynemű- és törülközőcsere (hetente 2x), takarítás (hetente 6x), Wi-Fi (közös helyiségekben ingyenes), parkolási lehetőség a ház előtt az utcán.

 

Sport és szórakozás: a közeli szálloda medencéjének ingyenes használata. A szálloda közelében, illetve Faliraki központjában mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget. A közeli tengerparton vízi sportok széles választéka.

 

Étkezés: önellátás. Az apartmanház közvetlen közelében szupermarket és étterem, taverna található. Főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban.

 

 

 

A szabad helyekről információ: 

52/538-333

0630/5311-255

 

 


185 olvasás