Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Dinos apartmanház

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1img8313copia201882132840_400

3img8304copia201882132852_400 

dinos2_400_01

dinos3_400_01

 

Fekvése: LAGANAS főutcájának közelében, de csendes helyen, egy kis utcában, közvetlenül az Esperia Hotel 3* (azonos tulajdonos) mellett épült barátságos, egyemeletes, mindösszesen 4 szobás apartmanház, a tengerparttól és a homokos strandtól 80 méterre található. A szállás környékén és közelében több üzlet, szupermarket, taverna, bár, diszkó található.

Szobák: Minden stúdió (2 fős) egylégterű, egyszerűen berendezett, fürdőszobás zuhanyzóval, konyhával: főzősarok, étkező és hűtő.A szobák a földszinten illetve az emeleten találhatók. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik. Felár ellenében légkondicionálás a helyszínen igényelhető.

Tipp: privát házat keresőknek, baráti társaságoknak vagy nagyobb családoknak ideális választás, foglalja le mind a 4 szobát, pár lépésnyire a strandtól.

Szolgáltatások: takarítás (heti 2x), ágynemű- és törülköző, térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás (napkollektorból), internetezési lehetőség (a szomszédos Esperia Hotelben). Parkolni a ház előtti utcákon lehet.

Sport és szórakozás: a vendégek a szomszédos Esperia Hotel medencéit (felnőtt és gyermekmedence) térítésmentesen használhatják. A strandon térítés ellenében nyugágyak és napernyők bérelhetők. A strandon vízisport-lehetőségek széles választéka. Laganas központjában szórakozóhelyek sokasága található. A központból ingyenes buszjárat közlekedik a sziget egyik legszebb strandjára a Banana Beach-re, az aranyhomokos, lassan mélyülő, széles standon vízisport lehetőségek széles választéka és étterem, bár található.

Étkezés: önellátás. Főzési lehetőség a konyhával rendelkező szobákban (evőeszközök, edények). A környéken hangulatos éttermek, tavernák, gyorséttermek és büfék sokasága.

 

 

A szabad helyekről információ: 

52/538-333

0630/5311-255

 

 


333 olvasás