Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Kelet - Kréta: Pelagia Bay Hotel***

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

palegiabay3_400

pelagiabay2_400

 

 

Fekvése: Agia Pelagia, ez a festőien szép fekvésű üdülőhely Herakliontól 18 km-re található. Csendes, meghitt környezetben, zöldellő völgyek, olaj és citrusfa ligetek ölelésében található több épületből (főépület és hat melléképület) álló, mindösszesen 39 szobás,legutóbb 2012-ben felújított szálloda, Agia Pelagia üdülőhely központjától 10 perc sétányira, domboldalon épült. A szállodától csodálatos a kilátás a végtelen tengerre és a környező dombokra, öblökre. Környékén több romantikus öböl és festői szépségű kis standok találhatók. A központi homokos strand 800m, a Psaroumora Bay 800 m, Agia Pelagia városközpont 1 km (kikötő, üzletek,éttermek, szórakozóhelyek), a buszmegálló 200 m található.

 

Szobák: minden szoba (2-3 fős) egyszerűen berendezett, fürdőszobás (tusoló és wc), telefonnal és hűtővel felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldre, medencére vagy tengerre néző kilátással. A családi szobák nagyobb alapterületűek (kétlégteres vagy galériás szobák, konyhasarokkal), családok, baráti utaspárok számára nyújthat kényelmes elhelyezést biztosítanak. Felár ellenében légkondicionálás igényelhető (kb. 8 euró/nap) és széf bérelhető (kb. 2 euró/nap).

 

Szolgáltatások: recepció, bár, étterem,internetezési lehetőség (térítésmentes Wi-Fi), Tv szoba, parkolási lehetőség az utcán, a legközelebbi minimarket kb.150 méternyire található.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kert, medence, gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe. Térítés ellenében: biliárd. A városi strandon vízisport-lehetőségek, Agia Pelagia központjában étkezési, vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található.

 

Étkezés: félpanzió, bővített kontinentális reggelivel (tojás, sajt, sonka, zöldség, gyümölcs, vaj, lekvár,joghurt, kávé, tea, gyümölcslé) és büfé vacsorával (több saláta, meleg főételek, desszert). Az italfogyasztásért az étkezések alatt fizetni kell (kivéve reggelinél).

 

 

A szabad helyekről információ:

52/538-333

06-30-5311255

 

 


183 olvasás