Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Marsa Alam - Fakultatív kirándulások

írta on

image

 

 

marsaalam1_400

marsaalam2_400

marsaalam3_400

 

 

Repülős utazás Kairóba (1 nap)

Egész napos városnézés Kairóban. A világon egyedülálló gyűjteménnyel rendelkező Egyiptomi Múzeum legfőbb látványossága az 1922-ben napvilágra került Tutankhamon-sírlelet. A piramisépítő fáraók hagyatéka a főváros leglátogatottabb turistalátványossága. A svédasztalos ebédet és egy parfüméria meglátogatását követően az ókori világ hét csodája közé sorolt több mint 4500 esztendős Gízai Piramisok, valamint a lábaiknál őrködő Szfinx megtekintése zárja a programot. Az ár tartalmazza a repülőjegyet, transzfert, belépőjegyeket, a svédasztalos ebédet (az italok külön fizetendők) és az idegenvezetést.
Ár: kb. 300 EUR/fő

 

 

Luxor

Egy napos kirándulás, ahol megtekinthetik a világhírű hieroglifákkal és képekkel díszített fáraósírokat a Királyok Völgyében, a hegyoldalba vájt Hatsepszut templomot, a Memnon Kolosszusokat. Ellátogatnak egy alabástrom-feldolgozó műhelybe is. Ezután átkelés a Níluson, majd svédasztalos ebéd (az italok külön fizetendők). A luxori látogatást a Karnaki templom, illetve egy papirusz galéria megtekintése zárja. Igény esetén Tutanhamon sírkamrája is megtekinthető, külön díj ellenében. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, a svédasztalos ebédet, és az idegenvezetést.
Ár: kb. 110 EUR/fő

 

 

Asszuán (1 nap)

Az egy napos kirándulás során megtekinthetik az Edfu templomot és az asszuáni gátat. Ebéd után (az italok külön fizetendők) áthajóznak Philae szigetére. Az ár tartalmazza a belépőjegyeket, az ebédet és az idegenvezetést
Ár: kb. 110 EUR/fő

Asszuán (2 nap)

1. nap:
Megegyezik az egy napos asszuáni programmal.
2. nap:
Kora reggel indulás Abu Simbelbe, ahol az UNESCO világörökségként számon tartott II. Ramszesz sziklatemplomokat tekintik meg (külön fizetendő). A visszaút során megtekintik a Núbiai Múzeumot.
Ár: kb. 210 EUR/fő

 

 

El Quseir

Délutáni kirándulás a 3000 éves városkába, ahol megtekinthetnek egy mecsetet, egy templomot, a kikötőt, az oszmán erődítményt és egy papirusz galériát.
Ár: kb. 20 EUR/fő

 

 

Szuper szafari

A sivatag szívében, a hegyek lábánál egy nagyszerű kalandban lehet részük, ha ezen a programon részt vesznek. A keleti sivatag hegységei között megbúvó beduin falucska meglátogatása során megismerhetik a sivatagi törzs mindennapi életét, és lehetőség nyílik tevegelésre is. A programot hangulatos vacsora és a beduinok tánca zárja. Az ár tartalmazza a terepjárózást, sivatagi motorozást, tevegelést, az esti folklórműsort, a vacsorát és az idegenvezetést.
Ár: kb. 50 EUR/fő

 

 

Alladin szafari

Reggeli kirándulás terepjáróval egy beduin faluba, tevegelés.
Ár: kb. 40 EUR/fő

 

 

Moto szafari

Esti program automata homokfutó motorokkal a közeli sziklás sivatagba, ahol egy beduin tábort látogathatnak meg, tevegelhetnek, megismerkedhetnek a beduinok mindennapi életével.
Ár: kb. 40 EUR/fő

 

 

Mega Nefertari

Tengeri hajótúra fáraó stílusban épített üvegfenekű hajóval. Utunk során lehetőség lesz 1,5 óra sznorkelezésre, közben megcsodálhatjuk az üvegfalon keresztül a tengeri teheneket (Dugong) és a teknősöket, majd naplementekor elfogyaszthatunk egy finom vacsorát (csirke vagy hal) . A nap végén 1 óra szabad program Port Ghalibban, vásárlási lehetőséggel.
Ár: kb. 70 EUR/fő

 

 

Hamata-sziget hajókirándulás

Pihentető hajóút a Vörös-tengeren egy-egy órás felszíni búvárkodási lehetőséggel három különböző korallzátonynál.
Ár: kb. 60 EUR/fő

 

 

Delfin-sziget

Felszíni búvárkodással egybekötött hajókirándulás, amelynek során ellátogatnak a Delfin-szigetre is. Itt természetes környezetükben csodálhatják meg a delfineket. A sziget Nemzeti Park, belépő a helyszínen fizetendő.
Ár: kb. 65 EUR/fő

 

 

Marsa Mubarak

Pihentető hajóút a Vörös-tengeren, egy-egy órás felszíni búvárkodási lehetőséggel két különböző korallzátonynál. Az ár tartalmazza a hajóutat, felszíni búvárkodáshoz szükséges felszerelést, a hajón felkínált ebédet.
Ár: kb. 50 EUR/fő

 

 

Abu Dabbab

Fél- vagy egy napos kirándulás autóbusszal a tengeri teknősök előfordulási helyére.
Ár fél napos kirándulás esetén: kb. 30 EUR/fő
Egész napos kirándulás esetén: kb. 50 EUR/fő

 

 

Nefertari - tengeralattjáró

A vörös-tengeri élővilág megtekintése 2-4 méter mélységben.
Ár: kb. 55 EUR/fő

 

 

Felhívjuk Tisztelt Utasaink figyelmét, hogy a fakultatív programok árai és a programok leírása tájékoztató jellegűek. Pontos információt a helyszínen idegenvezetőink tudnak adni.

Ez a szolgáltatás a helyi utazási iroda szervezése, ezért a kirándulással kapcsolatos bármilyen reklamációt kizárólag a tartózkodás helyén lehet elintézni. Hazatérés után a fakultatív kirándulásokkal kapcsolatos reklamációt irodánk nem tud elfogadni.

 

 

 


203 olvasás