Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Zakynthos: Fakultatív kirándulások

írta on

image

 

zakinthos1_400

zakinthos2_400

zakinthos3_400

 

 

Smuglers Cove

33 EUR/fő

Azoknak a Kedves Utasainknak, akik kevésbé szeretnek hajókázni, de a sziget egyik legnagyobb látványosságát szeretnék megnézni egy félnapos program keretében nyújtunk erre lehetőséget. A sziget nyugati oldalán busszal jutunk el Porto Vromi-ba, ahonnan kis hajóval kb. 2 óra alatt megérkezünk a Navagio-öbölbe. Ha jó az idő kb. 1 órás fürdőzésre van lehetőség! Utána egy helyi tavernában tudnak megebédelni (önköltséges) és délután még a saját strandjukon is jut idejük napozni, pihenni!

 

Hajókirándulás Kefalóniára

60 EUR/fő

Kefalóniára visz az utunk ezen a kiránduláson, amelyet népszerűvé tett az itt forgatott Corelli kapitány mandolinja c. film. A túra során láthatják a híres Szami-öblöt, a Drogarati cseppkőbarlangot (feláras), és lehetőség nyílik a felszín alatti Melisszani tavon csónakázni (feláras).

 

Kerik-Kaiki teknősles

29 EUR/fő

A félnapos kirándulás (kb. 3 óra) a Laganasz-öbölböl indul a Keri-félsziget irányába a caretta caretta teknősök felkutatására. Utána elhajózunk a csodálatos árkádos sziklaszirtek között a Keri-barlangokig, ahol be lehet úszni a barlangokba és ugrálni a hajóról a tengerbe. Visszafelé kikötünk a teknős formájú Marathoniszi-szigetnél.

 

Szigettúra busszal

33 EUR/fő

Ezen a túrán láthatják a legtöbb érdekességet: a Bochali kilátót, a görög olivaolaj-készítés történetét, a népművészet remekeit, Exo Chorat a legöregebb olajfával. Megkóstolhatják a helyi szőlőből készült borokat, megtekinthetik a Szent Dionüszosz kolostort, és egy rövid csónakázás (feláras) alkalmával a Kék-barlangokat.

 

 

Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőinknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

A fakultatív kirándulások leírásai és árai tájékoztató jellegűek. Pontos részleteket az érkezést követően a helyszínen kapnak. Befizetésre szintén helyszínen EUR-ban, vagy az adott ország pénznemében van lehetőség.

 

 

 

 


218 olvasás