Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü
 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Pillanatképek és nyaralás Dalmáciában TAVASZ

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

Foglalható időpont : UTOLSÓ HELYEK 

 

2018.05.25 -05.29. 

 ____________________________________

·          Pihenés és programlehetőségek

·          Tengerparti szálloda sok szolgáltatással

·          3 világörökség megtekintése

·          Gyerekeknek kedvezmény

_______________________________

 Szállás:3 csillagos szálloda 

Ellátás: Félpanzió______________________________
 
 

Alap részvételi díj: 88.000 Ft / fő 

 

1. nap: Debrecen– Budapest – Letenye – Sibenik - Primosten

Reggel indulás autóbusszal Horvátország felé. Délután megállunk Sibenikben. Séta az Óvárosban. Két reneszánsz épület a fő látványosság, az UNESCO Világörökségi Listáján is szereplő Szt. Jakab székesegyház és az árkádos városháza. A 3 hajós katedrális 1505-ben épült. A városfalak a XVII. századból valóak, melyek egyes részei ma is láthatóak. Továbbindulva az esti órákban érkezés szálláshelyünkre (4 éj). Szállodánk Primostenben a nagyon hangulatos Hotel Zora lesz, közel a tengerparthoz, így a szabadidőben lesz lehetőség a fürdőzésre, napozásra.

2. nap: Pihenés

Egész napos szabadprogram, jó idő esetén fürdőzés, pihenés a tengerparton. Megfelelő létszám és időjárás esetén idegenvezetőnk hajókirándulást szervez a csoport tagjainak. Jelentkezés a helyszínen.

3. nap: Trogír – Split (120 km)

Ezen a napon vagy tovább pihennek, vagy eljönnek velünk egy fakultatív kirándulásra. Először a „kis Velenceként” is emlegetett Trogirba utazunk, mely a középkori mediterrán kultúra valóságos emlékkönyve. Óvárosa, rendkívül gazdag múltról tanúskodik, ugyanis romai, görög és velencei hatás is érződik a városban. Az óváros tulajdonképpen a szárazföldhöz nagyon közel helyezkedő kis szigeten terül el. Szűk, kanyargós utcái miatt Közép-Európa egyik leglátványosabb középkori városkája. Nem véletlen, hogy az UNESCO világörökség részéhez tartozik. Továbbutazva a déli órákban érkezünk Splitbe, mely a horvát tengerpart legnagyobb városa és az ország 2. legnépesebb települése. Kiváló mediterrán hőmérsékletét a várost övező hegyek biztosítják. A történelmi belváros szűk utcáin, és széles sétányain pezseg az élet. Az egyik legjelentősebb látnivaló a világviszonylatban is egyedinek számító fehér márványból készült, római kori Diocletianus-palota (UNESCO világörökség).  Városnézésünk után lesz szabadprogram is a központban, majd a délutáni órákban indulunk vissza szállásunkra. Fakultatív Trogír – Split kirándulás (2 belépővel):

25 €/FŐ

4. nap: Pihenés

Egész napos szabadprogram, pihenés, mely során élvezzük a tengerparti pihenést, vagy akár úszkálhatunk a szálloda medencéjében is. Aki gondolja, felfedezheti a környéket, sétálhat a csodás partszakaszon.

5. nap: Karlovac - Letenye – Budapest, Debrecen

 

Reggel hazaindulás. Útközben megállunk Karlovacon. A város fölé magasodó Dubovac vár már a XV. században is fontos erődítmény volt. A központban lévő Szentháromság plébániatemplom és a belváros megér egy kis sétát. Folytatva utunkat, Letenyénél lépünk be Magyarországra. Az esti órákban érünk fel Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk. 
 
3928pillanatkepekesnyaralasdalmaciaban_400
 
 
Belépők ára kb. 20 HRK , + fak. program. 
 

Aktuális helyekről érdeklődjön irodánkban!

Tel.:  52/538-333 ,

06-30-531-12-55


 


 

 

 

 

 

 


18 olvasás