Keresés az oldalon   Részletes keresés »

Menü




 
email Küldés e-mailben | print Nyomtatható változat |

Mary Palace Hotel****

írta on

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

marypalace2_400

marypalace3_400

marypalace4_400

marypalace5_400

marypalace6_400

marypalace8_400

 

 

Fekvés
A szálloda kb. 55 km-re található Antalya repülőterétől, Side városától kb. 13 km-re és kb. 2 km-re Colakli központjától, kb. 450 m-re a homokos tengerparttól. A partra rendszeres ingyenes shuttle busz közlekedik.

Véleményünk:
A szállodát elsősorban családosok, pihenni vágyók figyelmébe ajánlunk.



Felszereltség
A 2015 májusában megnyíló szállodában központi étterem, a’la carte étterem (török, olasz - előfoglalás szükséges), bárok (lobby, medence, tengerparti, diszkó bár) és diszkó várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák. A nyugágyak, napernyők, matracok a medencénél és a tengerparton térítésmentesen, a strandtörölközők térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szórakozásról soft animációs és sport programok gondoskodnak. Térítés ellenében wireless internetezési lehetőség, üzletek, orvosi ellátás, mosoda, konferenciaterem.

Szobák
A szálloda 225 szobával rendelkezik, melyek két, ötemeletes épületben helyezkednek el. Standard és családi szobák foglalhatóak. A legtöbb szobához erkély tartozik. A standard szobák alapterülete kb. 26 m2, felszereltségük: központilag szabályozott légkondicionáló, telefon, televízió, széf (térítés ellenében), minibár (térítés ellenében, érkezés napján ásványvíz bekészítés térítésmentesen). A fürdőszobában zuhanyozó, WC, hajszárító található. A családi szobák alapterülete kb. 36 m2, kétszobásak, ajtóval elválasztottak, felszereltségük megegyezik a standard szobáéval. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba igényelhető.

Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:30-24:00 óra között vehető igénybe, az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, napközben snackek, délutáni tea, kávé és sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli leves. Tartózkodás alatt egy alkalommal térítésmentesen lehet étkezni az a’la carte éttermekben, azonban előfoglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, a frissen facsart gyümölcslevek, az a’la carte éttermek szolgáltatásai, fogyasztás a diszkó bárban térítés ellenében állnak rendelkezésre.

Sport
Térítésmentes szolgáltatások: fitneszterem, asztalitenisz, aerobik, teniszpálya, strandröplabda, boccia, darts, soft animációs programok, esti show műsorok. Egyes szolgáltatásokhoz előzetes foglalás szükséges, illetve térítés ellenében vehetőek igénybe: teniszpálya világítás, bowling, biliárd, vízi sportok a tengerparton.

Wellness
Térítésmentes szolgáltatások: belső medence, törökfürdő, szauna. Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, mint masszázs, peeling, szépségszalon.

Gyermekeknek
A kicsiket miniklub, minidiszkó, miniállatkert, gyermekmedence, csúszdák, játszótér várja.

 

 

 


330 olvasás